søndag den 13. september 2009

Nubar - Green Tea

Dagens lak er fra mærket Nubar og hedder Green Tea. Meget sigende for denne fine pastel grønne creme lak. Nubar's lakker er næsten altid nemme at påføre og har en fin og tynd konsistens. Derfor skal den også bruge 2-3 lag for at dække helt. Til gengæld tager den ikke lang tid om at tørre. Selve flasken kan jeg godt lide og proppen er rigtig god at holde på. Penslen er på den tyndere side, men ikke for tynd.

Jeg tror det er første gang at jeg har skrevet et indlæg uden at have neglelak på. Jeg er på ferie i denne uge og mine negle trænger også til at se lidt sol lys. De er lige blevet klippet og filet til og smurt ind i Sally Hansen's neglebånd, negle og hånd creme. Derudover har jeg også brugt min nye neglebånds olie fra Mavala, begge dele købt i Matas. Neglebåndene har det med at tørre ud når man bruger neglelak fjerner ofte. Den kan også bruges på tåneglebåndene. Især her om sommeren når en tæer er tørre fra at gå i sandaler.

- Sussi -

3 kommentarer:

thriszha sagde ...

this is so nice.. i love green color..

Lucy sagde ...

I just love Green Tea. I bought it when it first came out. I have not used it yet! I think it means I have too much polish. Looks lovely on you.

Maja og Sussi sagde ...

Lucy.. I know what you mean :D

Sussi

Send en kommentar