lørdag den 5. september 2009

Jeg har knækket en negl!


Så skete det igen, desværre. Min lillefingernegl knækkede den anden dag og da jeg bruger min venstre hånd til billederne (jeg er højrehåndet så mine negle derpå er værre) måtte den komme med på billederne. De gror dog som ukrudt så det varer ikke længe før den er fin igen.


Selvom den knækkede negl gjorde mig lidt mut fik jeg humøret op igen med smiley neglene. Måske burde den sure smiley ha været på lillefingeren :) Jeg fik ideen fra et billede af Rihanna's negle. Hun havde dog originale gule smileys. Jeg har lagt billedet i et indlæg for en uges tid siden hvis du vil se hendes også. Der var også nogle flere andre kendtes negle.


Mine er lavet af Inglot's sorte matte lak (alle slags sorte kan bruges) og Inglot's lilla art pen. Inglot er et polsk mærke som udover Polen kun kan fås i Canada og et par andre steder. Hvis ikke lige du kommer et smut der forbi kan andre lign. købes hos feks http://www.aromatique.dk/ og http://nail4you.dk/


Har du spørgsmål til hvor de enkelte produkter vi bruger kan købes eller bare spørgsmål til andet, skriv endelig gerne til os på neglenymfer@gmail.com


- Sussi -

3 kommentarer:

Lucy sagde ...

I love this manicure. Very cute. Sorry for your broken Pinkie.

Anonym sagde ...

Søde negler, og ja jeg kender det med en knækket finger negl....not funny!! Jeg har en spørgsmål. Har i en god råd om hvordan kan man fjerne sort neglelak, uden ens fingre ligner en barns der har dypper dem i fingre farve. Jeg har det med at hver gang jeg fjerne sorte neglelak, så kommer det på fingrene , og det tage det en million år at få det af ..... Så selvom der er på mode så har jeg aldrig sort neglelak .

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Ja det er lidt irriterende, især med mørke lakker. Det trick jeg bruger er at komme neglelakfjerne på en vatrondel, trykke den fast mod neglen og lade den sidde i 20 sekunder. Derefter trækker man stille og roligt vatrondellen af neglen og det meste er kommet af., Man tager dernæst en ny vatronel og fjerner resten på samme måde. Det gør man så med alle fingrene. tricket er at man ikke skubber lakken frem og tilbage og bruger en vatrondel hvor lakken kan smitte af tilbage på fingrene.

Sussi

Send en kommentar