søndag den 4. oktober 2009

China Glaze - PoeticSå er jeg gået i gang med den kæmpe bunke neglelak, som Sussi og jeg modtog for ikke så længe siden. Dagens lak er fra China Glaze og er en metallisk bronze. Det negative ved de metalliske lakker er, at alle riller i neglen virkelig kan ses, derfor måtte jeg starte forfra med et ridge-filling base coat, så bliver rillerne mindre tydelige.
Farven er meget neutral i det og er ved første øjekast ikke noget, jeg ville lægge mærke til, tror den ville passe sig godt til en solbrun hånd og sådan en, skal jeg kigge meget længe efter her i vintertiden. Jeg må nøjes med min egen.
Tæt på kan man se. at farven er fin rosa, jeg tror jeg vil bruge den meget til sommer med en drink i hånden på Spaniens solrige kyster.
Konsistensen af denne lak er faktisk en smule skuffende, den løber rigtig meget og var meget svær at styre, men med næsten ingen lak på penslen og med en ordentlig portion tålmodighed lykkedes det .

-Maja

5 kommentarer:

Coewless sagde ...

Faktisk en virklig flot neglelak. Meget special med det rosa farvede. Jeg synes den farve ser perfekt ud til denne årstid! Ikke for mørk, men heller ikke for farverig!

Maja og Sussi sagde ...

ja, det er meget sjovt at den også er rosa-farvet, det er en meget fin kobber-rosa. :D

Kiri sagde ...

hej maja og sussi

lækker neglelak.

Nå, men jeg ville spørg om I måske ikke gad at anbefale noget pleje til neglene?

Jeg har desværre tyyyyynde negle efter neglebidderig i maaaaaaaaaange år, og lige så snart de bliver smukke lange, ja så knækker de:(

Jeg har købt noget i matas til svage negle, men det hjælper ikke. Dog står der for at få den optimale beskyttelse skal der underlak, så det der på, neglelak og overlak.

Har i evt nogen bedre alternativer eller gode produkter til under-og overlak?

Jeg er desp. efter at kunne få smukke lange holdbarer negle..

Maja og Sussi sagde ...

Kiri.. Ja det er ikke rart når ens negle er så skrøbelige at næsten ingenting virker. Mine negle knækker altid når jeg ikke har neglelak på. Jeg bruger også underlak, forstærker, lak og toplak og et ekstra lag på spidsen for at gøre neglen stærkere. Jeg ved ikke helt om der er så mange forskelle på underlakkerne osv, men jeg bruger Herome, Mavala og Sally Hansen produkter fra Matas til mine negle. Man skal bruge disse produkter hver dag for at de virker. Det hjælper også hvis man filer sine negle tit så små hakker osv kommer væk inden de udvikler sig til knækkede negle.

Den sidste udvej er at få lavet gelenegle hos en salon. Der er mange med neglerbider problemer der får lavet dem og de ser naturlige ud og holder rigtig godt.

Jeg håber det var nogenlunde svar. ellers er du velkommen til at skrive til os på neglenymfer@gmail.com

Sussi

Kiri sagde ...

hej sussi

jeg har brugt mavala. Er det i det mærke du køber forstærker, underlake og toplak?

Jeg må ud og investerere.. for de gange jeg har læsset på med sort neglelak, så har de ikke flækket nær så meget som uden..

det er bare lige at finde en lak, som passer til alt næsten og hvor man ikke hurtig ser fejl i;) Har set den der dior nude farve der, som jeg er vild med, men den er dyr:(

Send en kommentar