onsdag den 10. februar 2010

Lippmann Collection goodies fra USA

Lækker lækker lækker. Bare flaskerne i sig selv er lækre. Må indrømme at det er de dyreste neglelakker jeg har købt fra USA. 35 dollars for disse 3 (normal pris 18 dollars pr stk). Fra venstre; Funky Chunky, Ruby Red Slippers og Superstar. Idag har jeg testet den i midten. Den røde lækkerbidsken.

Her er den så. Jeg har kun set den på billeder, men nu er den her på mine negle. Det var afgjort det værd. Jeg fandt dem på amazon.com og måtte bide flere hundrede kroner i mig pga fragt, told osv. Jeg har taget 3 lag på for at gi lakken mere dybde men den kunne godt nøjes med to lag. Desværre er denne lak den sværeste nogensinde at få af igen. Det tog mig 10 vatrondeller og en masse neglelakfjerner. Og mine fingre glimtede af glitter i et helt døgn. Det var bare ikke til at få af igen. MEN det var det hele værd.

Jeg har også nået at gøre lakken endnu mere fed (synes jeg). Jeg måtte bare se den med Essie Matte about you. matificeret. miau. Se herunder og savl!

Se venligst bort fra slidte spidser og tørre neglebånd. Mine negle kan ikke klare både vinter + utallige neglelaks skift. Når man tager neglelakken af igen finder man også hvid/sølv glimmer i lakken. Så hvis man kunne fjerne en lille smule af lakken (den sorte) kunne man få en helt 3. lak frem. Det må jeg prøve en dag. Hvis jeg orker.

- Sussi -

4 kommentarer:

Lina sagde ...

*suk* Den er jo alt for lækker den røde der. Og her havde jeg lovet mig selv ikke at bruge flere penge på lakker denne måned...

Sanne sagde ...

ØJ, den er for lækker! Jeg ve' os' ha'! :)

Coewless sagde ...

Det er godt nok en flot neglelak! Sort og rød er mine yndlingsfarver, så denne her lak er lige noget for mig!
Den ser virkelig fed ud med den matte over :)

Jeg synes sku det er fint nok at betale så mange penge for så lækre lakker. Håber der bliver postet et billede af den bronzefarvede :D

Maja og Sussi sagde ...

De blev godt nok dyre med told osv. Puha. De kostede 35 dollar + 205 i told. Meeeen fortryder det ikke :D

- Sussi -

Send en kommentar