fredag den 12. februar 2010

Models Own goodies fra UK

Jeg er helt ustyrlig i denne måned. Udover de lækre lakker fra Lippmann Collection fik jeg også bestilt nogle lakker fra det engelske mærke Models Own (modelsownit.com). De havde et tilbud jeg ikke kunne modstå. Normalt skal man bestille over et bestemt beløb før de sender til danmark, men heldigvis for mig sendte de dem til mig alligevel. Jeg har længe ville prøve deres lakker. De har SÅ mange fede farver at det var svært at vælge.

Jeg startede med at prøve den ude til venstre, som hedder PurpleGrey. Meget passende synes jeg. Det er netop en farve jeg ikke har set før andre steder, så den måtte jeg bare ha´. Lige nu har jeg så taget den blå/teal farvede på og har taget billeder af den, så den kommer næste gang jeg opdaterer bloggen. Men nu til et billede af PurpleGrey.

PurpleGrey er en creme lak med rigtig god dækkeevne. Faktisk var den næsten sådan her efter 1 lag, men mine færdigheder var der naturligvis et par helligdage hist og pist. Den har en fin røget farve, som jeg rigtig godt kan li. Jeg blev bestemt ikke skuffet. Den var også rigtig nem at lægge på. Jeg er ret tilfreds med påførelsen. Har dog stadigvæk ret tørre neglebånd.

Nå, men jeg skal afsted. Ned på posthuset med Coewless' gave fra lodtrækningen.

Go weekend!

- Sussi -

3 kommentarer:

Sanna sagde ...

kanonfina!

Coewless sagde ...

Uh, jeg har været inde og kigge lidt på deres lakker, og de ser bare så dejlige ud. De har så mange fantastiske farver!
Den farve du har på her er også super flot!

Coewless sagde ...

Har sendt jer en mail. Har skrevet at jeg har fået lakkerne! TAK :)

Send en kommentar