onsdag den 21. april 2010

Blå krokodiller..

Dagens lak er ikke kun 1 lak. Det er 2 nye lakker fra H&M, som vi også har købt et par af til den nye konkurrence. Det er friske farver som helt sikkert bliver et hit her til sommer. Den blålige U Must Have This og den grønlige Bella's Choice. Begge er creme lakker og er super nemme at påføre. Se lige mine fine linier! Penslerne er ikke for brede eller tynde og lakken er smooooth. Herunder et billede af dem. Skiftevis: tommel Bella's Choice, pege - U Must Have This osv.


Meeen.. hvad nu hvis man lige nupper sin blå Krackpolish og ser hvad den kan gøre ved disse fine farver.Så får man fine blå krokodiller. Jeg synes i hvertfald at det ligner nærmest krokodilleskind. Og med toplak på bliver de glinsende fine. Jeg har også en gul og en rød krackpolish som jeg vil lege med. Der må være mange flere måder at bruge denne sjove neglelak på.

Her er endnu et billedeSe lige engang.. Solen kiggede frem.

Sjovt nok så sneede det herinde på Nørrebro idag, men da jeg kom hjem så, ja skinnede solen skam. Det var næste en skam at Maja og jeg hoppede under dynerne og så et par afsnit af TrueBlood. Og dog. :)

Sussi

og og og.. vi har sendt betalingsmails ud idag, så hvis nogen mangler af modtage deres, så skriv til os på bestil@neglenymfer.dk

3 kommentarer:

Sanne sagde ...

Jeg må snarest prøve min krackpolish igen, sidste gang så det jo bare herrens ud, slet ikke så flot som det gør for jer. Måske det den lak jeg havde under som ikke kunne sammen med den.

Coewless sagde ...

Wow, det er godt nok nogle flotte lakker. De ville ikke være helt ringe at vinde :D
Og hvor ser det fantastisk ud med det krackpolish over. Det kan være at jeg skal anskaffe mig nogle af dem ;D

Og hvor er jeg bare misundelig på dine negle. De er SÅ flotte! :)

Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. Hvilken en er det du har? Den hvide? Har oplevet at den hvide er sværere at få til at blive ordenlig end de farvede. Den er en smule tyk i det. Så man skal putte et pænt lag på og så ikke lade den tørre alt for længe.

Coewless.. Tak :D

Sussi

Send en kommentar