torsdag den 22. april 2010

Flying A

For et par uger siden var jeg på shopping med min veninde Ea. Vi gik ned ad Købmagergade (den med rundetårn) og fordi det var meget lang tid siden, smuttede vi lige en tur ind i Flying A. Efter jeg er begyndt at blogge om neglelak har jeg haft positiv effekt på Ea's neglelakforbrug/interesse, så hun blev også ekstatisk da hun så at de nu har neglelakker i butikken. Vel og mærke... deres eget mærke. Jeg tog et par billeder med min iphone, som I også lige får med.
Vi kunne ikke står for det gode tilbud og tanken om at eje endnu et nyt mærke, så købte 4 for 100 hver. Jeg købte den blå som man kan se på billedet til venstre, den lyserøde/pink som man kan se som nr 4 fra højre på billedet til højre og så en guld og en sølv flake lak.


Den blå herover var den bedste af dem alle. Den krævede kun 1 lag for at dække helt. Pensel og lak var helt i top. Den guldfarvede glitter flage lak havde en klar lak som base med disse stykker i Ovenikøbet i forskellig størrelser. Jeg har kun 1 lag af den på billedet. Så hvis man evt vil have mere glitter skal man så bare lade lakken tørre og påføre endnu et lag og tørre igen osv.


Denne pink lak derimod krævede hele 4 lag for at dække som på billedet. MEN.. når det er sagt så synes jeg at den er sindsyg flot. Den har sådan en slags jello gennemsigtig look. Lakker som disse kalder man pudsigt nok jelly lakker. Påførelsen var en smule irriterende, men det var nok fordi man skulle sidde og vente på at hvert lag skulle tørre. Alligevel vil jeg anbefale den til pink fanatikere. Og så til den pris.

Igen med lidt glimmer. Den sølvfarvede glitter flage lak var på samme måde som den med guld flager. Efter jeg havde taget lakken af igen tænkte jeg på om det ikke ville se über cool ud med sort lak og så begge af disse glitter lakker på.. Hmm det må jeg prøve en dag.

Hvis nogen ikke ved hvor Flying A ligger, så kommer adresserne lige her.

Flying A
Kronprinsensgade 5
1114 København K

og

Flying A
Volden 25
Århus C


Jeg kan dog med sikkerhed sige at jeg skal forbi igen og købe et par stykker mere.

Sussi

6 kommentarer:

Nina sagde ...

De har lakker i Århus, dog ikke så mange som KBH :)

Maja og Sussi sagde ...

Nina.. Tusind tak :D

Sussi

Iben sagde ...

Hvad koster disse Flying A lakker?
-Iben

Maja og Sussi sagde ...

Iben.. 30 og 4 for 100 (det står på billedet):D

Sussi

Iben sagde ...

Okay, tak. Har det med ikke at opfange sådan nogle ting(:

Anonym sagde ...

Ligger butikken stadig i Århus? :)

Send en kommentar