mandag den 19. april 2010

Brugte lakker ..

Fra næste uge, eller måske allerede fra slutningen af denne uge, kan vi tilbyde brugte lakker på vores webside. (link ude til venstre). Da vi nu engang køber og køber lakker og har alt for mange, så har vi besluttet at sælge dem vi ikke bruger længere. Nogle af dem har været brugt et par gange, nogle kun til test til bloggen og et par stykker har ikke engang været åbnet. Vi skriver selvfølgelig hvilke der er hvad.

Mærkerne bliver lidt forskelligt. Essie, Revlon, Sephora, OPI, Gosh mm. MEN så kommer spørgsmålet. Hvad kunne I tænke jer at gi for disse lakker. Skal det være ½ pris af original pris? Skal det også være alt efter hvor meget de er brugt? Ville du gi' 40 kroner for en brugt OPI? Hvad synes I? Skal der være gratis fragt hvis man køber for over 100 kroner? Nogle ideer? Vi værdsætter jeres input, som altid.

Sussi

5 kommentarer:

Karina sagde ...

JUHU! Det har jeg glædet mig til!!

Jeg synes i skal prissætte fast: altså, hvis den er brugt er der én pris. Ellers bliver det for meget måleri og besvær for jer i længden! :)

og ja, jeg ville gerne give 40 kr for en brugt OPI fx (men selvfølgelig mindre for en brugt gosh), og det med gratis fragt for over 100 kr. vil være meget lokkende og tiltalende for købere (mig!) at benytte! :)

Anonym sagde ...

jeg synes også i skal fastsætte en pris alt efter mærkeog ca halvpris af nyprisen lyder som en og ide:) og ja det bliver for meget arbejde hvis det hele skal regnes ud osv.. ville nok også bruge det mere hvis jeg vidste at alle de brugte opi'er fx kostede 40 kr, og ikke at der var en der kostede 35, en 40, en 45 osv :)?

og det med fri fragt over et eller andet beløb er smart, for såkøber man lidt mere.. ;( man kunne også dige at det var hvis man købte fx over lakker..
super fed ide!

Sanne sagde ...

Halv pris af nypris, hvis den har været brugt lyder som en go' idé. Hvis de slet ikke har været brugt, kunne I f.eks. sige at der var 30% rabat på nyprisen. Jeg tilslutter mig at det ikke skal være for besværligt for jer. Og jeg har også glædet mig. :)

Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak for jeres kommentarer. Vi håber at det kan lykkes med et først til mølle princip, men det bliver nok svært for os at opdatere flere gange om dagen.
Så hvis der er flere om samme lak, så går den til den der først sendte mailen. Vi sletter så løbende dem vi har solgt og opdaterer med nye. Hvis I har andre gode ideer, må I hjertensgerne gøre det :D

Sussi

Trine sagde ...

Hvornår regner I med at sende Models Own lakkerne ud? :)

Send en kommentar