mandag den 19. april 2010

Schhhhh!

Som I nok har bemærket så har vi været i hi i denne uge. Ellers rettere sagt. Det har været en travl uge, masser af arbejde, eksamen og ikke mindst NegleNymfer på tur. Fredag pakkede vi en masse neglelak, manicure dimser, cremer, neglelakfjerne, file, fler dimser og vat og drog til Holbæk for at være med til en tøseaften i wellnessens tegn. Sussi's moster Elin stod for arrangementet og havde inviteret venner, familie og kolleger til mad, vin, hygge og en MAND som ga' fodbad! Hmm og så var der en sød pige som lavede gelenegle på villige ofre. Man må ikke sige grimme ting om folk man ikke kender, men selvom hun var under uddannelse, så var det røveri at betale 250 kr for det hun lavede. Vi var begge glad for at vi ikke brugte vores penge på det.

Vi var der for at give tøserne manicure og neglelak på. Det var faktisk ret hyggeligt og de var allesammen meget søde og imødekommende. Det er første gang vi har været inviteret ud til sådan et arrangement. Og det gør vi gerne igen. Vi skal bare lige ha købt lidt ind til det. Vi håber vi kan afholde en negledag selv på et tidspunkt hvor vi kan invitere vores læsere. Det er jo altid dejligt at møde andre fanatikere.

Lige til sidst et billede af de "få" lakker vi brugte ca 3 timer på at udvælge til at tage med til Holbæk. Vi startede med 3 gange så mange.


hov.. vi tog også et par fierce billeder af os selv.. :D

Maja


Sussi


Til aller aller sidst vil vi lige fortælle at i næste uge kommer der brugt neglelak til salg på vores web side. Mere info herom i løbet af ugen. Husk at sidste dato for bestilling af neglelak på shoppen udløb i fredags. Det betyder at vi sender mails med betalingsoplysninger ud mandag/tirsdag.

Neglenymferne..

2 kommentarer:

Sanne sagde ...

Jeg glæder mig helt vildt til I holder negledag.
Og brugt lak - lyder herligt! :)

Anonym sagde ...

Hej :D
hvor har du købt den "holder" som dine neglelak står i?

Send en kommentar