tirsdag den 6. april 2010

Color Club - Gossip Colomn

Det er vist første gang vi viser en Color Club neglelak, hmmm. Det er da for galt. Color Club er det billigste mærke vi har i shoppen, men er slet ikke ringe endda. Jeg har en del Color Club lakker og de sidste par nye kollektioner er helt fantastiske bl.a denne her. Farven er en støvet mørkeblå. Eller den er ret svær at beskrive. Jeg synes den er fabelagtig. Jeg har ikke nogen anden som ligner denne. Den dækker ved 1 lag, men nogle steder skal den lige ha et ekstra tyndt lag. Den er meget nem at påføre og penslens børster er fine. Det er en creme lak så der er ikke nogle effekter i den. Alt i alt ligger den på min top 20 af neglelakker.For en måneds tid siden fik jeg nogle Konad kopier ind af døren fra Hong Kong. Jeg kalder dem Fauxnad (falske konad). De koster en slik og er ligeså gode som alm Konad. Jeg købte dem via Ebay. Så da min blå manicure her var på sin 2. dag ville jeg gerne lige pynte den lidt. Jeg startede med at komme Krackpolish på neglene og så gnide det af igen nogle steder, så det så lidt tilfældigt ud. Derefter valgte jeg nogle mønstre og påførte dem med mit alm Konad stempel. Herunder kan I sse resultatet. Jeg synes det ser cool ud.

Først kun med Krackpolishog her med fauxnad mønstrene ovenpå. Hvert lag har jeg lagt toplak ovenpå og til sidst har jeg afsluttet med at køre siden af penslen langs neglespidserne for at lukke det hele inde.


katte, smileys, dødningehoved


sommerfugl


hello kitty


katte


zebrastriber, firkløver, krebs

Til sidst vil jeg lige stille et spørgsmål til jer. Jeg bliver altid i tvivl hvilken vej jeg skal lave mit konad eller andet neglepynt, tegninger mm. Altså om jeg selv skal kunne se det når jeg kigger ned på mine fingre eller om det skal vende ud af så andre kan se det. Denne gang har jeg lavet det ind mod mig selv, men når jeg så skulle vise mine kolleger mine negle idag, så skulle jeg så dreje hånden .. hmm.. Hvad gør I?

- Sussi -

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg plejer at gøre det ind mod mig selv(: Det er nemmere(;

Louise sagde ...

Gør det så jeg selv kan se det :)

Hvad søgte du på, for at finde de der Kina-konads?

Anonym sagde ...

Hvad med at lave det tilfældigt??
Alt efter figuren
Syntes at Hello Kitty'en er mega cutie<3

Anonym sagde ...

Mod mig selv. Når man viser fx en ring holder man jo hånden op foran. Så vender neglelakken også rigtig for dem. Og man sidder jo normalt heller ikke med flad hånd på bordet. ;)

Maja og Sussi sagde ...

Anonym: Du har ret, det er meget nemmere, men det er sværere at tage billederne hvis vi laver det så det vender ind mod os selv. :) måske vi skifter lidt mellem måden vi vender ikonerne.

Louise: Tak for synspunktet, det er også nemmest. Jeg skal lige spørge Sussi hvad hun søgte på, men mener at der kommer noget frem bare du søger på fauxnad.

Anonym: Jeg tror vi ender med at gøre som du skriver, så det bliver en blanding.

Anonym: Nårh, jeg havde faktisk slet ikke tænkt det på den måde. :) dejligt at få så mange synspunkter på det.

Mvh Maja :)

Maja og Sussi sagde ...

Louise.. Jeg har lige tjekket hvad jeg havde søgt på hos ebay.co.uk . det var "nail art stamping plates" , så kommer der en del frem..

Sussi

Sanne sagde ...

Sjovt, det har jeg faktisk ikke tænkt over. Jeg laver det så andre kan se det, dvs. når jeg krummer fingrene (sådan som I næsten altid "poserer"), ser jeg det jo også selv rigtigt.

Jeg må også finde nogle dødningehoved-stamps, de er da for seje.

Anonym sagde ...

har tit overvejet at købe nogle fine negleting inde på ebay, men har ikke gjort det endnu fordi jeg ikke har nogen anelse om hvor meget man skal betale for told, afgifter og/eller skatter :)

Hvor meget skulle du/i af med til told og det for neglelakken?

karoline

p.s. Super flotte negle :)

Maja og Sussi sagde ...

Karoline: Hvis du holder dig under et vist beløb, skal du ikke betale told. Du kan læse om det på postdanmarks hjemmeside :)

Mvh Maja

Cecilia roxanne sagde ...

Hvor kan man købe color club neglelak? kan ikke rigtig finde det nogen steder.
Kunne godt tænke mig den der color club 881 "High society"

Roxy = )

Maja og Sussi sagde ...

Roxy... Vi køber vores på www.transdesign.com

Mvh Sussi

Send en kommentar