torsdag den 8. april 2010

Guide til Folie på neglene

Eftersom der har været stor efterspørgsel på hvordan man lægger folien på neglene, har jeg sammensat en lille guide, som jeg håber kan hjælpe jer igang derhjemme. 
Vær opmærksom på, at der er to sider på foliet. Siden som der er mønster på, den skal vende op ad. Den side skal altså IKKE i kontakt med neglen.

Det er hvad man skal bruge for at komme igang. Noget folie (og det duer ikke hvis det er sølvpapir, det skal være det man f.eks. kan finde i shoppen) og så den uundværlige folie primer. Faktisk skal man også bruge toplak, men det har jeg glemt at få med på billedet, så det må I lige forestille jer.
Så lægges primeren på, det skal være hvidt når man lige har lagt det på. Det er vigtigt at man får lagt primeren på hele neglen, for det er det, som folien skal hænge fast i. 


Vent til primeren er helt tør, før der tages fat i folien. Primeren bliver helt gennemsigtig når den er klar. Hvis ikke den er gennemsigtig over det hele, så skal den have lov til at sidde lidt længere tid.
Folien lægges over neglen - husk at sørge for at der er folie over hele neglen - og der gnides på folien. Det er vigtigt at gnide over det hele, ellers kommer der steder på neglen hvor folien ikke hænger fast.
Når man mener man har været over hele folien, så løfter man forsigtigt folien af, og neglen skal nu bare have lidt toplak, og så er den færdig.


Det færdige resultat. På lillefingerneglen har jeg valgt kun at lave folien som fransk manicure. Det er blevet lidt ujævnt, men jeg håber at I fangede ideen.

-Maja

11 kommentarer:

Karina sagde ...

God guide! Men jeg stadig lidt lost hvordan man kommer fra sidste skridt til de færdige negle? Altså, skal man hen og klippe folien til fra det store ark, eller hvordan virker det lige?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Karina: Super godt at du spørger, jeg ændrer lige i guiden så det bliver mere præcis.
Jeg vil forsøge lige at få svaret dig på dine spørgsmål.
Man behøver ikke klippe et stykke af folien, men man kan sagtens gøre det.
Hvis man gør det er det lidt nemmere at holde styr på.
I det sidste trin løfter man bare folien af, hvis man har fået folien til at sidde godt nok fast, vil den bare slippe.
-Maja

Sif Hagelskær Jensen sagde ...

Er det en lak som hurtig forsvinder?(;
Forresten fantastiske negle.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak skal du have :)
Folien bliver ret hurtig slidt, hvis ikke man putter toplak på. Har man lagt toplak på, så holder den rigtig fint.

Mvh Maja

Sanne sagde ...

Jeg forstod heller ikke lige afslutningen - man løfter folien af, dvs. det er faktisk en slags aftryk af foliens mønster i det der primer???
Det virker noget besværligt, men ser ret fancy ud.
Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Sanne, jeg har tænkt lidt over hvordan jeg skal forklare det. Hvis du forestiller dig at det er lige som en serviet. Den består af to lag, og de kan skilles fra hinanden. Det er lidt det der sker når man sætter folien på ngelene. Det inderste lag sætter sig fast på primeren og den yderste lag slipper.

mvh Maja

Anonym sagde ...

hvordan får man så folien af neglene igen? :)
fungerer det ligesom almindelig neglelak?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Det er slet ikke det samme som neglelak. Det er en folie man "limer" fast på neglen og så tilføjer man en toplak for at forsegle det.

Men man fjerner det igen med neglelak.

Sussi

Anonym sagde ...

hvor får man folien og primeren fra?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym,,, begge dele er købt hos transdesign.com

Sussi

Unknown sagde ...

hej , skal man bruge primer eller kan man bruge neglelim

Send en kommentar