lørdag den 10. april 2010

Pas på det står med prikker...

Jeg er stadig lidt i påskehumør. Jeg har stadig ikke fået pakket mine påskedimser og pynt væk, selvom blomsterne er ved at se lidt visne ud. Idag har stået i kærlighedens tegn, da kæresten og jeg har fejret vores 4 års dag. Min dejlige kæreste begavede mig med et gavekort til en luksus behandling med klip, farvning, ansigtbehandling, massage mm. Mums. Igår var Maja og jeg en tur i Malmø og handle ind til den næste konkurrence, som i får alle detaljer om snart. Der er kæmpe præmier og endda til både 1. 2. og 3. pladsen. Vi føler os gavmilde :P

Nå, men nu til øhm fredagens lak. Idag har jeg pyntet neglene med zebrastriber, så de matcher lidt med den kjole jeg skal ha' på imorgen til barnedåb. Hold op hvor jeg sludrer idag. Det handler jo om neglelak. Så her er så en ide jeg fik da jeg så de nye flasker fra H&M med de fine prikkede låg. Prikkerne har jeg lavet med en nail art pen, men har man ikke sådan en, kan man bruge en knappnål (hovedet) og dybbe den i den farve lak man vil bruge. Det gjorde jeg inden jeg fik mine nail art penne.

Udover den hvide nail art pen fra Inglot har jeg brugt disse lakker..

hov det billede var vist ikke vendt rigtigt. hehe


5 kommentarer:

Siforama sagde ...

Uhh.. glæder mig til konkurrencen, glemte helt at sende mit design til jer - men nu får jeg mulighed for at sende et nyt :)

lækkert med luksus-behandlings gavekortet, thumbs up til din kæreste!

/Siforama

Anonym sagde ...

er hel vild med den essie.. hvad er det for en?

/ea

Sanne sagde ...

Superflot - og nem idé - det vil jeg også prøve, når jeg har modtaget mine artpenne. Og tak for idéen med knappenålshovedet, så har jeg jo pludseligt mange flere prikfarver at vælge imellem.

sarah sagde ...

De er såå skønne, de nye h&m lakker - specielt den blå. Synes, at de er udsolgt over det hele!? hvor er dine købt?? :)

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Det er Lilacism.. er også klart en af mine favoritter, selvom jeg ikke havde regnet med det.

Sarah.. Jeg købte mine i Malmø, men der er de også allerede udsolgt. Disse lakker har vi selvfølgelig købt ekstra af, så der er nogen til H&M konkurrencen, som man stadig kan nå at være med i..

Sussi

Send en kommentar