lørdag den 24. april 2010

Hurraaaaah!

Tro det eller ej, men idag er det 1 år siden vi skrev det første indlæg på bloggen. Sidan da er det blevet til en shop, en webside og masser af neglelak og læsere.

Det har været super dejligt med al Jeres støtte og vi værdsætter altid Jeres kommentarer. Vi er ikke mindst glade for at vide, at vi ikke er de eneste neglelak fanatikere derude.

Som I måske har læst, så er vores næste tiltag salg af brugt neglelak. Det er noget vi glæder os til. Vi vil også give vores webside lidt mere opmærksomhed. Vi er jo på vej ind i den solrige del af året, hvor det bliver nemmere at få taget billeder af lakkerne, så vi satser på ikke at løbe tør for stof til indlæg.

Foråret betyder også en masse nye kollektioner, så shoppen bliver fyldt med mange nye farver. Efter Nfu Oh, kommer Månedens Lak til at blive Illamasqua. Det næste år kommer til at byde på endnu flere konkurrencer, men husk at vi jo ligenu har en kørende. Nemlig "Dig og din neglelak", hvor alt du skal gøre er at tage et billede af din favoritlak, skrive en anmeldelse til den og sende den til os. Der er præmier fra H&M til de 3 bedste. Du kan læse mere herom hvis du søger på konkurrence øverst til venstre.

Til aller sidst vi vil sige tak for at I kommer forbi vores blog. Vi belønner gerne vores læsere, så når vi runder 100 faste læsere trækker vi lod om 5 godteposer, men mere om det senere.

Maja & Sussi

6 kommentarer:

Sara sagde ...

Ihh denne blog er dyr i neglelak.. ;-) Har først lige fået øjnene op for hvilken fantastisk ting neglelak er sidste sommer, så er stadig lidt ny i branchen.
Kan I evt lave et indlæg om neglelakfjerner? Synes nemlig lidt det er en jungle, og indtil videre har jeg bare købt de billige, men det kunne jo være det var værd at bruge penge på nogle bedre?
Og tillykke med jubilæet! :-)

Birgitte sagde ...

Tillykke! :D Rigtig god blog ;)

Trine sagde ...

Glæder mig rigtig meget til Illamasqua som månedens lak :)

Og er enig med Sara, en test af neglelakfjerner kunne være en super ide. Jeg er selv rigtig glad for Matas' egen (den lyserøde).

Hov, og tillykke :)

Anonym sagde ...

Tillykke (:
Elsker jeres blog så meget. Er også blevet rigtig glad for neglelak her på det seneste (:

Keep the good job going piger!

Freudika sagde ...

Tillykke.

Jeg har først lige fundet jeres blog nu - og har læst den fra ende til anden.

Jeg er helt nu udi det med negle og neglelak, eftersom jeg har bidt negle i tæt ved 38 år, og kun lige er stoppet. men nu får den ikke for lidt med knald på farverne :D

Tusind tak for en masse inspiration.

Camilla

Maja og Sussi sagde ...

Sara.. tak for de søde ord. Et indlæg med test af neglelakfjernere lyder som en god ide. Jeg bruger selv forskellige alt efter hvad jeg lige kan få fat i, men måske også jeg skulle effektivisere mit vald. :D

Birgitte.. Tusind tak :D

Trine.. Tak :D Vi glæder os også til Illamasqua. Jeg har ikke nogen i forvejen, så der ryger nok lidt af min sommerferie opsparing.

Anonym.. Tak. Det er altid dejligt med noget positivt feedback :D Vi er også rigtig glade for ideer. Eller hvis der er noget i kunne tænke jer at vi skrev om eller testede.

Camilla.. wow det var også lang tid. Men nu du begynder at bruge neglelak får du slet ikke lyst til at bide negle igen. Det var derfor jeg startede med at gå med neglelak. Plus mine negle er blevet stærkere, mærkeligt nok. :D

Sussi

Send en kommentar