torsdag den 13. maj 2010

Essie - Lapis of Luxury, folie og glitterDagens look har jeg lavet med min helt nye og allerede elskede Essie lak Lapis of Luxury fra Essie's helt ny kollektion Resort Collection. Det er en støvet mellemblå farve, som i sollys bliver mindre pastelagtig og mere pang. Desværre har solen ikke været fremme i denne uge, så jeg må vise jer den igen en anden dag. Efter jeg havde den på i en dags tid, fik jeg lyst til at pimpe mine negle lidt op, så jeg prøvede med mit folie, som jeg også lige har fået fra USA. Til sidst brugte jeg en glitter lak fra New York Summer til at gi det hele lidt bling bling.


 Maja har vist hvordan folien ser ud på hele neglen, men jeg ville prøve at lave det lidt mere tilfældigt. Så jeg tegnede lidt med primer penslen så godt jeg kunne og fik det til at se sådan her ud:


Mit næste forsøg med folie bliver at prøve med Konad mønstre at påføre primer og se om man evt kan lave Hello Kitty i folie.

Sussi

5 kommentarer:

Sif Hagelskær Jensen sagde ...

Super flotte negle!
Får lyst til at købe tingene, sp jeg selv kan lave dem (:

/sif

http://hagelskaer.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Med kreativt! Men hvordan kan den blå lægges så pænt?! Jeg synes tit mine Essie lakker laver striber. Ikke dem alle, men nogle af dem. Med Jazz skal jeg fx helt op på 5 lag (!) før det dækker og man ikke kan se striber, men det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til..

Maja og Sussi sagde ...

Sif.. ja lokke lokke :P

Anonym. Især de lyse lakker kan godt kræve mange lag. Den blå tog kun 2 lag før den dækkede helt. Jeg har ikke selv Jazz, men kender en der har og hun er dog så glad for den at hun med glæde bruger tid på det. Jeg plejer at starte med et tyndt lag først til at danne det område jeg vil male på. Når det er næsten tørt så tager jeg lidt mere lak på penslen, så andet lag bliver lidt tykkere.. normalt skal man så kun gi et lag mere hist og pist.. tit kan for mange lag også gøre det stribet. Prøv med et tykkere lag..

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg er også utrolig glad for Jazz. Det er en smuk farve! Men den kræver godt nok lidt mere tålmodighed end nogle af de andre!

Tak for fiffet - måske jeg skal forsøge mig med et tykkere lag næste gang. 'Øvelse gør mester' - er der i hvert fald nogen der siger ;-)

Anonym sagde ...

fedt, du er dyktig :) liker minx veldig godt men det er jo så dyrt for ett sett. hvor kan jeg få kjøpt den folie du har og den neglelakken? kan du gi meg nettsidene? på forhånd takk <3

Hilsen Marita Victoria:)

Send en kommentar