tirsdag den 4. maj 2010

Gode nyheder yay!

Endelig! Det havde vi brug for. Først og fremmest vil jeg sige at jeg cyklede som singsygt for at nå at sende Models Own lakkerne inden jeg skulle på arbejdet idag. Så de skulle være på vej imorgen.

Jeg fik også bekræftet vores sending fra USA, men det blev med UPS og et par hundrede dyrere end beregnet. Derfor vil vi Maja og jeg lige snakke om hvad vi gør i fremtiden. Enten finder vi en anden leverandør i USA eller også finder vi en i Europa. Uanset bliver priserne på lakker ikke dyrere for jer. Denne gang er jeres lakker sikret og snart på vej mod danmark.

- Sussi -

4 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hej piger.. Mmh har lige modtaget mine models own lakker i dag og nøøøj tog lige Beth´s Blue på og jeg er straks blevet forelsket.. ikke kun i farven men lakkerne generelt.. nu vil jeg hører da det kun var en månedslak om i for den i shoppen eller om det er muligt at hører hvem i har købt dem af eller hvor de kan findes henne for jeg SKAL bare have flere af dem!!!.. og tak for hurtig og god service fra jeres side af.. -Pernille

Maja og Sussi sagde ...

Vi er glade for at du komme lide lakkerne :)
Som Sussi også skrev, var vi faktisk lidt ærgrelige over ikke selv at have fået lidt med derfra, så det er bestemt ikke utænkeligt, at vi igen tilbyder, at man kan bestille Models Own.

Og som altid er det dejligt med positiv feedback. :)

Mvh Maja

Siforama sagde ...

mange tak :) mine nye flotte neglelakker er ankommet og SÅÅÅ fine!

Maja og Sussi sagde ...

Pernille.. Man kan købe dem på www.modelsownit.com men man skal købe for et bestemt beløb før de sender til danmark. Men hvis der er flere der gerne vil ha mer af models own lakkerne kan det da være at vi tager dem op igen senere på året.

Sif.. dejligt :D

Sussi

Send en kommentar