tirsdag den 18. maj 2010

Sanne's indlæg om neglelak (3. pladsen)

Hej nymfer,

Jeg vil godt anmelde et lidt anderledes produkt, som jeg selv er blevet vildt glad for efter jeg er blevet fan af jeres blog, og virkelig er begyndt at gøre noget ekstra ud af neglene.

Produktet er efter min mening genialt: minimal indsats, maximalt resultat – sådan skal det være.

Hvad det er? Rhinstene til neglene. En æske kan f.eks. se sådan ud:


De fås i mange forskellige farver og faconer, men vær opmærksom på at de generelt skal være meget små for at du’.

Jeg købte et sæt på færgen på vej til ferie, det kostede 69 kr. inkl. en mini flaske klar lak og lim til hvis man vil bruge stenene på kroppen. Det koster måske ca. en tier mere i Matas. Der følger en pind med til at lægge stenene på med, men det duer ikke, så jeg vil på det kraftigste anbefale at investere i en billig spids pincet.

Jamen, det kan man da ikke bruge til hverdag – siger I!
Jo, det kan man sagtens. Man kan, som jeg, bare nøjes med at droppe et par sten i en enkelt negl. Ikke meget, men det giver en fin effekt, som mange bemærker.

Her er et par eksempler:

Sart lyseblå lak, med lidt glimmer på toppen og tre stene på skrå på ringfingeren. Beklager det gullige billede, det bli’r kun rigtig godt i dagslys.

Min anden plads i forårskonkurrencen:

Som jo ikke umiddelbart ikke syner af meget, jeg har lavet en erantis i rhinstene. Men teknikken er at man lægger de her bittesmå rhinstene i våd neglelak, og da der så mange rhinstene skal det gå temmelig stærkt, så helt nemt var det ikke. Der er heller plads til fejl, for så ødelægger man jo lakken (det er her pincetten kommer ind). Bagefter får det en gang klar lak, og så bli’r de faktisk siddende det meste af en uge. Et tip er at line stenene op forinden (gerne flere end du skal bruge, for de kan smutte fra pincetten, så panikken ikke breder sig).

En fransk manicure med en række sølvfarvede stene i kanten af den hvide kant på ringfingeren er også superelegant (jeg er ikke så go’ til at huske at tage billeder). Man ligner en million – uden hverken investeringen eller nogen særlig indsats.

En enkelt kontrastfarvet sten i lillefingeren er også flot, men nu er jeg ret vild med at bruge ringfingeren.

Til fest kan man så virkelig give den gas med flotte iøjenfaldende farver og sten på alle fingre. Vil du ha’ sten på alle negle, så lav en negl ad gangen – først lak, så sten, næste finger, først lak, så sten, osv.

Rhinstene kan selvfølgelig også kombineres med både stickers og glimmerlakker. Som altid er det kun fantasien som sætter grænser.


Hilsen
Sanne

2 kommentarer:

Gulde sagde ...

Man kan altså sagtens bruge en pind til at samle rhinsten op med - Jeg foretrækker faktisk at gøre det sådan frem for at bruge en pincet. Man skal bare lige kende teknikken. Prik spidsen (det aller yderste) af pinden (en tandstikker virker også super til formålet) i en dråbe klar lak - på den måde bliver den lige en anelse klistret på spidsen. Det klister bruger man så til at få rhinstenen til at hænge ved - man prikker altså bare oven på rhinstenen, så hænger den ved, og man kan føre den over på neglen. Fordi der er så lidt klister på pinden og så meget på neglen, vil rhinstenen give slip på pinden og hænge ved neglen når den bliver trykket ned på neglen. Det er desuden en god ide at dryppe en meget lille dråbe klar lak på der hvor man vil placere rhinstenne, det giver dels mulighed for at skubbe lidt med den når den er placeret, hvis den ikke ligger LIGE DER hvor man ville have den, og så får stenen desuden mere at "holde fast", så den bliver der længere :)

(PS, hvis du har mulighed for at handle over nettet kan rhinsten købes til ca. 10-15 kr. pr hjul som indeholder vel lige godt 1200 stk. (flere end dem i Matas) på eBay)

Sanne sagde ...

Tak for virkelig go' information, Gulde! :)
Det vidste jeg slet ikke og det skal klart afprøves, for stenene kan godt smutte fra pincetten, virkelig irriterende.

Jep, jeg handler MEGET over nettet og ELSKER eBay. Jeg har købt et enkelt hjul med stene, men blev meget skuffet, for det var noget ubrugeligt knald. Æv! Jeg har i øvrigt set en mystisk "klæbende" sten-opsamler-pind på eBay, måske man skulle anskaffe sig sådan en.

Rigtig go' pinse.

hilsen
Sanne

Send en kommentar