tirsdag den 18. maj 2010

Marianne's indlæg om neglelak (2.pladsen)

Mit favorit look.

Hvis nogen spurgte mig hvad min yndlings neglelak er ville jeg ikke kunne svare, da det er en` farve en dag og så kommer der nye lækre farver næste dag og så er det demJ
Men mit yndlings look er helt sikkert det viste på billederne, det er simpelt, men det giver/kræver opmærksomhed lige meget hvor jeg er, om det er på job eller nede i supermarkedet får jeg kommentar til mine negle når jeg har dette look på. Og det ser godt ud til alle farver. Det første billed er med China Glaze – Sky High Top stregerne er lavet med Inglots nail art i sort og hvid.
Dette billed er lyserød Inglot igen med inglots dekoreringspensler. Man kan jo lave dette design på alle farver. F.eks. En sort lak med lyserød og hvid nail art ville også være fedt, det må prøves en dag.1 kommentarer:

Sanne sagde ...

Det ser jo fuldstændig fantastisk ud i al sin enkelhed. Det vil jeg straks efterabe, jeg har nemlig bestilt artpenne i alverdens farver her hos nymferne. Jeg har i denne uge sølvnegle med blå glimmerstriber på skrå på ringfingeren, og det bemærker alle, selvom det ikke er noget særligt. Det er tit ikke så meget der skal til. :)

Send en kommentar