mandag den 14. juni 2010

I love Lady Gaga!


Jeg er super vild med Lady Gaga, som overskriften siger. Næsten alt hvad hun laver, har på, synger osv. er bare så fierce. Hendes stil og hendes musikvideoer især er helt fænomenale efter min mening. Jeg synger altid med på hendes sange, især i bilen, til stor irritation for min kæreste. Ikke fordi han hader Gaga, men nok pga. min manglende sangstemme.

Jeg synes hun er super kreativ og endda hendes negle afspejler dette. Hun er nok mest kendt for hendes Poker Face negle med spillekortene i rhinstene, men jeg har kigget rundt omkring efter andre looks, som også er nyskabende og spændende. Jeg elsker at hun er på forkant med moden og eftersigende er med til at skabe den.


På billedet herover bruger hun noget så simpelt som et stykke stof, men det flyder nærmest ovenpå neglen og får dem til at ligne noget fra en couture kampagne.

Bare handskerne alene på billedet herover er lækre, men det sølv/sorte look komplimenterer fuldstændigt hendes outfit, især det superskønne korset. (overvejer om man skulle hive det gamle støvede korset ud fra skabets mørke).


På de 2 billeder herover kan man se 2 forskellige varianter af den enormt søde sløjfe manicure. Jeg kan godt forstå hvorfor hun godt kan li det. 

Minx neglene på billedet herover er ved at være et celebrity must. Stort set alle stjernerne bliver set med Minx. Jeg har skrevet et indlæg om Minx tidligere. Jeg skal også selv prøve det når man kommer til New York.

Jeg ved godt at der umuligt kan sidde nogen derude bag skærmen med samme Lady Gaga afhængighed, men det er min blog og jeg skriver hvad jeg vil :D Jeg håber i hvert fald at I føler jer inspireret.

Sussi

Jeg vil slutte af med at vise jer hendes nye musikvideo til Alejandro.

11 kommentarer:

Sanne sagde ...

Meget inspirerende! :)
Jeg er vild med den franske manicure med lyserøde sløjfer, supersødt.

/ Elina87 sagde ...

Hun er bare et genius ! :-) Elsker hendes stil, videoer og sange for at være så weird og gennemførte !

Anonym sagde ...

Jeg elsker altså også lady gaga .. og jeg elsker næsten endnu mere at du skriver "men det er min blog og jeg skriver hvad jeg vil". Jeg tror virkelig jeg er nødt til at lave noget lign. sløjfemanicuren, har du nogle idéer?

- Amalie

Birgitte sagde ...

Hey :) Skal til at købe noget konad og ville lige spørge om man skal bruge de specielle neglelakker til det? :)

Maja og Sussi sagde ...

Amalie.. Jeg googlede lidt og fandt en engelsk side der har 3d sløjfe stickers til 1 pund per ark.
Kig her http://www.atyourfingertips.org.uk/section.php/50/2/-----3d-nail-art-stickers
De har masser af andre spændende ting. Ellers så prøv at google negle stickers /nail art stickers. der findes et utal af webshops med den slags. Jeg skal helt klart også prøve dem.

Birgitte.. Det er er specielt ved Konad's special nail polish er at de er tykkere end alm lakker og derved får man et tydeligere mønster frem, men erfaring siger at man godt kan bruge alm neglelak så længe at de er dækkende ved 1 lag.

Sussi

Helena sagde ...

du kan sagtens få lavet minx i danmark :)

Anonym sagde ...

Jeg syntes hun god nok.. Ikke lige min ynglings sanger, men fedt at du tager dig tid til at lave en hejmmeside om hende... Elsker bare sløjfe manicuren!! Den er godt nok sød...
- Fra lille mig :D

Anonym sagde ...

jeg er ikke så vild med Lady Gaga, hun er pisse ulækker...

Anonym sagde ...

Ladu gaga er efter min mening lidt sær, men samtidig er hun også sej, eftersom hun skider på alle andre og tager det tøj som hun ville. hvilket viser at hun er unik, på mange områder. Nu kan man også se at andre stjerner prøver at efterligne hende. fx Beoncey eller Christina Agulaire....she is cool, but still a bit weired:)

Anonym sagde ...

Total attack on Madonna.

Therese sagde ...

Jeg er også helt vild Lady Gaga!! Der er mange fra min klasse der hader hende! Men jeg ELSKER hende! Hun er så fantastisk<3

Send en kommentar