søndag den 18. juli 2010

Dziendobry, lakier do paznokci z Polski


Som Sussi har fortalt, holder jeg lige nu til i Polen, nærmere bestemt Kraków. Den opmærksomme læser har sikkert bemærket, at vi tit har snakket om et polsk neglelak-mærke, Inglot.
Det er forholdsvis billige men gode neglelakker, man kan købe der. De laver blandt andet nogle rigtigt gode negle-penne, som vi tit bruger til at lave negledekorationer med.
Prisen ligger omkring de 18zl for en neglelak, hvilket vil sige lige omkring 32 kroner for en neglelak. (altså meget billigt) :)


Til min store glæde har de fået en ny kollektion, en med pastelfarver. Heldigvis bestod deres kollektion af 5 lakker, så det kom til at passe med en til hver negl. :)
Lakkerne er rigtig fine i kvaliteten, de er hverken for tykt- eller tyndt-flydende, og penslen er også i en mellem størrelse. Indtil videre er det kun blevet til et enkelt besøg i den polske Inglot, men mon ikke ferien byder på endnu et besøg eller to?

- Maja

9 kommentarer:

Iben sagde ...

De er flotte!
Har Inglot også nailart penne?

- Iben

Pingvinen sagde ...

Er det muligt at bestille inglot gennem jer..? :)
Hilsen Tine

Maja og Sussi sagde ...

Iben: Ja, det har de. De er rigtig gode :)

Pingvinen: Hvis du ved præcis hvilke lakker du godt kunne tænke dig, og sender mig en mail inden for de næste to dage.. altså inden onsdag, så kan jeg godt tage dem med hjem til dig fra Polen.

Mvh Maja

Lotte sagde ...

Hvordan foregår betaling? Min mor er lidt, hvad skal man sige... Paranoid, naiv eller hvad man siger... :)

Maja og Sussi sagde ...

Lotte: Det ville foregå over bank overførsel. Altså at jeg giver dig konto og reg. nr, og så ville du skulle overføre. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at stille dem på kontakt@neglenymfer.dk :)

mvh Maja

Lotte sagde ...

Yes, okay :) Men I er kun dernede til onsdag, så vidt jeg kan se, eller? :)

Maja og Sussi sagde ...

Ja, jeg er kun hernede til torsdag. Sussi passer mit hus imens :) Så hvis du skal have noget hernede fra, så vil jeg meget gerne vide det i dag eller imorgen. Ellers bliver det lidt for besværligt. :)

Mvh Maja

Anonym sagde ...

Hvad størrelse er de?
PÅ størrelse med O.P.I eller..?

Maja og Sussi sagde ...

Der er faktisk lidt mere i Inglot end der er i en OPI :)
mvh Maja

Send en kommentar