lørdag den 31. juli 2010

Jelly Belly Beans
Jeg er helt vild med Jelly Belly Beans, de smager allesammen af noget forskelligt. Mine ynglings er dem med jalapeños og rød æble. De kan blandt andet købes hos Designertorvet, de har både fillialer i Århus, Vejle og Odense. Hvis ikke i allerede har besøgt butikken, så er det bestemt et besøg værd, ejerne Morten og Rikke er nogen af de rareste mennesker, jeg har mødt. 

På neglene har jeg brugt følgende: På tommelfingeren har jeg lagt Nfu-Oh nr 156, pegefingeren er også lakeret med Nfu-Oh, bare nummer 164. Langemanden har fået den ære at få Chanel 469, den ultimative chokolade-lak, på. Ringe- og lillefingeren er sørme også lakeret med Nfu-Oh, nummer 570 og 163. 
Til at skrive Jelly Belly har jeg brugt Inglots hvide lak nummer 38. Til sidst har jeg afsluttet med et godt lag Seche Vite toplak.

Det nederste billede er af den pensel, jeg bruger til at male på neglene. Den er købt i en warhammer/rollespils-forretning i Polen.

- Maja

3 kommentarer:

Coewless sagde ...

Multimagsbønner! Det er det bedste der findes. Elsker elsker elsker dem!

Super fine farver du har brugt, især pastelfarverne. Og den brune er også virkelig flot!! :]

Og tusind tak for din kommentar på min negleblog. Den blev jeg bare super glad for! :D

Maja og Sussi sagde ...

Eva: selv tak :) Sussi og jeg har faktisk snakket om at sætte dig på vores blog-liste, for du er altså meget dygtig til det med neglelak ;)

Mvh Maja

Stine Marie sagde ...

Stilig. Nå fikk jeg lyst på Jelly Beans :p

Har dere prøvd de nye Isadora Graffiti neglelakkene?

Send en kommentar