onsdag den 4. august 2010

Det er altså stadig sommer.......


Selv om man ikke lige skulle tro det. Den manicure jeg har på i dag er inspireret af kirsebærtræernes smukke blomster. Fordi vejret ikke helt har villet som jeg, har jeg, som tv-kokkene så tit gør det, snydt lidt og brugt nogle billeder som jeg tog igår.Basen er lavet med Nfu-Oh nummer 173. Blomsterne er malet med H&M's Sinful Señorita. Grenene er tegnet med Chanel nummer 469.
Først lagde jeg base-manicuren og ventede, til den var helt tør. Så tog jeg min fantastiske pensel og malede grenene på. Her er det en god ide at male ind mod dig selv. Det giver nemlig det flotteste finish, og er meget lettere at styre.
Stor set lige da jeg var blevet færdig med at male grene, gav jeg mig til at duppe de små blomster på. Det behøver man ikke vente med fordi, efter min erfaring, tørrer de små detaljer man tegner, så hurtigt at de næsten er tørre, før man er færdig :)
Til sidst har jeg afsluttet med et lag seche vite toplak.

-Maja

6 kommentarer:

Coewless sagde ...

Super flot!
Jeg kan godt forstå, at du er glad for den pensel, den laver godt nok små fine linier! Jeg burde måske til at bruge nogle af mine neglebørster.. hm.
Og hvor ser det bare flot ud med de blomster! Og det er nogle virkelig flotte farver sammen :D

Maja og Sussi sagde ...

Eva: Tak skal du have :) Jeg håber da at du laver et indlæg med hvad du kan lave med neglebørster. Det kunne være spændende at se :)

Mvh Maja

Iceberg sagde ...

Fuck dine negle er flotte :)
Er imponeret over den rene linjer og det tydelige motiv :)

Maja og Sussi sagde ...

Iceberg: Tak skal du have :) Det er altid rart at blive rost for sit arbejde.

Mvh Maja

Ida-ba-dida sagde ...

Ej hvor er de flotte! Hvilken slags børste er det, som du bruger?

Anonym sagde ...

WAWAWAW! de er bare flotte, er det ikke MEGA svært med de der blomster?

Send en kommentar