fredag den 2. juli 2010

Nu er det nok!

...... eller, vi synes ikke vi gider at trække lod om de sidste 2 gaver i forbindelse med at vi har nået 100 faste læsere. Der er kun 3 der har meldt sig for at få deres gaver, og vi har trukket lod om dem 2 gange. Derfor har vi besluttet at gemme dem til en anden god gang, hvor vi skal fejre noget..


de første 2 der skriver en kommentar til dette indlæg får de sidste 2 gaver (har  man allerede fået en af gaverne kan man ikke deltage) På denne måde er vi sikre på at folk der læser bloggen tit får gaverne. Husk at skrive din e-mail i kommentaren ellers gælder det ikke. Du kan evt. lave mellemrum før og efter @ for at beskytte din mail for spam.

Derudover er det weekend og jeg har fri fra arbejde. Maja skal desværre arbejde, den stakkel. Og så i det gode vejr. Vi må alle sammen tænke på hende når vi ligger på stranden eller slapper af. Jeg skal selv til 30 års fødselsdag hos svigersøs, Marianne.

Go' weekend!

Sussi

6 kommentarer:

Lina sagde ...

Ej det er da lidt ærgeligt at folk ikke melder tilbage. Men jeg vil da gerne se om jeg er hurtig nok til en af gaverne her :) Min email er lina@shiska.dk

Anonym sagde ...

Ja det er da underligt at folk ikke kigger forbi for at se om de har vundet. Jeg vil da også meget gerne se om jeg er hurtig nok til at få en af gaverne. Min mail er astridjensen@jubii.dk

Josephine sagde ...

Æv, så var jeg ikke lige hurtig nok ;)

Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak for at I er SÅ hurtige, :D

Sussi

Mette sagde ...

Øvøv så var jeg ikke hurtig nok - synes ellers jeg tjekker tit :-((

Maja og Sussi sagde ...

Mette.. ja, de andre var også meget hurtige. :D

Sussi

Send en kommentar