tirsdag den 17. august 2010

Essie - Pretty Edgy


Jeg har ikke haft tid til at lave noget særlig med mine negle, så i dag er det blevet tid til at vise endnu en af de gaver, Sussi havde med hjem til mig.
Hun havde fundet den fine grønne lak fra Essie Pretty Edgy. Den har en meget græs-grøn farve, som jeg virkelig godt kan lide. Jeg har lagt 3 lag for, at den er helt dækkende. Lakken er lidt tynd i det, men det, synes jeg, egentlig mere er reglen end undtagelsen for alle Essie's lakker.
Heldigvis er farvetætheden i lakken super god, og jeg kunne sagtens have nøjedes med 1 tykt eller 2 tynde lag. Det har den fordel, at lakken ikke føles tung på neglen. Jeg har som altid afsluttet med et lag seche vite toplak.


- Maja

5 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Jeg har lige købt en seche vite toplak og er meget spændt på den! Indtil videre er jeg meget tilfreds, den var nem at lægge på og er næsten allerede tør, det er så fedt.

Maja og Sussi sagde ...

Birgitte: Vi er også super glade for netop den toplak. Den tørrer nemlig rigtig hurtigt, og giver et rigtig fint finish.
endnu et plus er at man faktisk kan lægge den på mens den farvede lak er våd :)

Mvh Maja

Birgitte sagde ...

Hej Maja

Jeg er ikke helt tilfreds med toplakken - jeg synes den ryger af i flager. Men det kan godt være jeg lægger for tykt et lag på? Jeg synes faktisk det kunne være vildt fedt, hvis I ville lave en tutorial til at lægge neglelak - ved godt det måske er rimelig basic, men jeg synes ikke altid, det bliver lige pænt og hvis I har nogle gode teknikker, kunne det være skønt at se.

Maja og Sussi sagde ...

Birgitte: Ryger af i flager? Det var da ikke så godt. Personligt har jeg aldrig oplevet nogen problemer med denne overlak.
En sådan tutorial, skal det være i billeder eller som video? Så kan vi jo overveje om vi lige skal lave sådan en. Der er flere som har spurgt os om det.

Mvh Maja

Birgitte sagde ...

Hmm, det ved jeg ikke lige helt hvad er bedst. Måske video?

Send en kommentar