torsdag den 21. oktober 2010

Mario kart - Wii

Både min kærestes og min lillesøster er på besøg her i efterårsferien. Så vi hygger os med at spille mario kart på vores wii. Så hvad bedre at pynte mine negle med end figurer fra spillet?
Hvis nogen kunne tænke sig at gøre det efter er dette hvad jeg brugte:
Som altid har jeg brugt min lille pensel til at male figurerne med. Jeg tror bare jeg startet fra en ende af med figurerne, så kan I jo springe frem til dem I er interesserede i eller bare stoppe med at læse her :)

Wario: Først startede jeg med at male en klat hudfarve, som skulle danne base for hans ansigt. Til dette brugte jeg Inglot nummer 715. Når jeg maler ansigter er jeg aldrig særlig præcis med basis-hovedet fordi det er meget nemt at rette til især når figurerne skal have hat på :) 
Mens ansigtet tørrede malede jeg en gul (Inglot nail art pen nummer 31) klat over hans hoved og en under, som skulle blive til henholdsvis kasketten og trøjen. 
Næsen og selerne malede jeg med en blanding af Inglot nail art pen nummer 33 (rød) og H&M Blue My Mind (blå). Med den hvide Inglot numemr 38 lavede jeg først en bred stribe som mund, og dernæst endnu en som skyggen på kasketten. Lige over næsen lavede jeg 2 klatter som øjne. 
Til sidst tog jeg den sorte og malede de sidste detaljer på som skæg, tænder, øjne og optegning :)

Yoshi: Denne figur var en del lettere, eftersom der ikke var så mange detaljer i ham. Først malede jeg hovedet med Essie's Pretty Edgy (grøn), her var det vigtigt at være lidt mere præcis, eftersom jeg ikke ville bruge en sort til at tegne den op med, så kanterne skulle være flotte fra starten :) Mens det grønne tørrede brugte jeg Inglot nummer 38 til at male den hvide underkæbe + kind. Og en bred streg lige under hovedet som udgør hans mave :) Så tegnede jeg hans ryg med samme grønne som før.
Til slut satte jeg nogle røde prikker i nakken af ham med min røde nail art pen fra Inglot (nummer 33), og lavede øjne med Inglot nummer 38 og sorte pupiller med sort (Inglot nummer 36)

Mario: Han er lavet på stort set samme måde som Wario, udover at jeg har brugt den brune fra Chanel nummer 469 til at male hår og lave optegning med. Mario's hat og bluse er malet med den røde Inglot nummer 33. Selerne er lavet med H&M's Blue My Mind. De gule knapper er forsigtigt duppet på med den gule fra Inglot (nummer 31)

Luigi: Han er også lavet på samme måde som både Mario og Wario. Han er også tegnet op med den brune fra Chanel (nummer 469).  Grunden til at jeg valgte den brune til både Mario og Luigi var, at de skulle have et lidt blødere udtryk, og jeg syntes at sort blev for hårdt. Luigi's hat og trøje er lavet med Essie's Pretty Edgy. Jeg synes at det er den ultimative Luigi-farve, og lige siden jeg fik den har jeg haft lyst til at lave dette design :)

Toad: Det var nok den nemmeste af figurerne at lave. Ansigtet er lavet med samme farve som både Luigi, Mario og Wario, altså Inglot nummer 715. Jeg lavede bare en halvcirkel og lod den tørre inden jeg med sort tegnede små øjne og en lille mund.  Derefter malede jeg med Inglot nummer 38 en noget større halvcirkel, som skulle udgøre hans 'svampe-hat'. Den lod jeg tørre inden jeg med Inglot nummer 33 malede de store røde cirkler på hatten.

Da de var HELT tørre allesammen lagde jeg et enkelt lag seche vite toplak på, for at det skal holde bedre. :)

Det blev vist et lidt længere indlæg, så tak hvis I læste med så langt, ellers håber jeg, at I nød billederne. Det var i hvert fald en fornøjelse at lave :)

- Maja

11 kommentarer:

Louise sagde ...

Hvor er det vildt lavet! Sejt af dig!

Sara fra Mag! sagde ...

Hold da op de er fede! :-D

Gunilla sagde ...

De er for vildt for seje, hehe! Super godt lavet!!
/Gunilla

Maja og Sussi sagde ...

Louise: Tak skal du have :)

Sara: Hihi skægt at du har kommenteret herinde :) Virkelig hyggeligt :) Og tak skal du have :)

Gunilla: Tak ;)

Anonym sagde ...

YES hvor er det fedt!!!

Anonym sagde ...

WOW - de er virkeligt flotte! Er meget imponeret!

Jette Fromm sagde ...

Super fedt lavet! Og meget detaljeret :)

Louise sagde ...

Arh, hvor er det flot. Så kreativ er jeg ikke, holder mig til en farve haha. Men synes alligevel det er super fedt at følge med i, hvor kreative i er. :-)

Maja og Sussi sagde ...

Nanna: Jeg er glad for, at du kan lide det :)

Anonym: Tak :)

Jette: Tak skal du have :) Det tog også en del tid at kreere..

Louise: Tak skal du have for komplimentet :) Jeg synes dog at du burde springe ud i det og forsøge med nogle designs :)

Mvh Maja

Kathrin sagde ...

De er virkelig flotte :D

Malou sagde ...

Fed blog. Jeg er ny follower ;o)

http://queenbee-nails.blogspot.com/

Send en kommentar