mandag den 1. november 2010

Models Own - Lime GreenUndskyld manglen på indlæg, jeg læser op til en stor eksamen, som jeg skal overstå på onsdag. Derfor er manicuren på billedet også et par dage gammel - billedet er nyt - det er derfor den er chippet lidt i kanten.

Som nævnt i overskriften, er denne lak fra Models Own og hedder Lime Green. Det er en super fed lime-grøn lak, som virker opløftende på humøret midt i al efterårs-gråvejret. :)

Lakken er god i konsistensen, og for at være helt dækkende kræver den 3 lag. Det er den første lak, jeg prøver fra Models Own, så jeg ved ikke om dens konsistens og pensel er som i alle de andre lakker fra netop dét mærke, men penslen er i hvert fald god. Penslen er nemlig ikke alt for stor, så man undgår at den rammer fingeren, selv når man lægger lakken på lillefingeren. Så indtil videre har jeg fået mod på at bestille lidt flere lakker fra Models Own, de kan blandt andet købes hos ASOS.

- Maja

10 kommentarer:

Gunilla sagde ...

Oj den er sørme også fed, den farve;D
/Gunilla

Guapizimo sagde ...

Jeg har prøvet flere af Models Own lakker og synes de er rigtig gode til prisen, og farveudvalget er også rigtig godt.

blommen sagde ...

Nice farve!

/blommen

K sagde ...

Wow er ret vild med de der lime grønne neglelak :-)

lauriestrode sagde ...

For tiden kan man på Modelsownit.com (models own egen hjemmeside) købe tre lakker og spare tre pund, eller købe fem og spare syv pund, bare hvis der er nogle som vil spare lidt penge :)

Desuden har de lanceret 3 nye farver, som minder lidt om Chanel's Le Khaki.

Hvis man ellers søger billigere alternativer til Chanels farver, er Purple Grey en næsten dead-on dupe af Paradoxal, minus shimmer.

Maja og Sussi sagde ...

Modelsownit.com har altid det gode tilbud på deres neglelak. Man skal godt nok bestille for min 20£ men det er vel heller så svært med de lækre farver.
Sussi

Pernille sagde ...

Har i prøvet at bestille fra deres hjemmeside ? :)

Sanne sagde ...

Nøj, hvor den minder mig om firserne. Jeg havde en sweater, øreringe, mascara og lak i nøjagtig samme farve. Jojo, jeg var dælme smart! ;)

Held og lykke med eksamen. :)

Maja og Sussi sagde ...

Pernille.. Ja da vi havde Models Own som månedens lak, der bestilte vi en masse lakker derfra.

Sussi

Pernille sagde ...

Hej Sussi

Okay ville sindsyg gerne bestille der fra, men nøj synes det meget man skal købe for for at kunne få det sendt

Send en kommentar