tirsdag den 2. november 2010

NYT! Deborah Lippmann hos Nordstrom.com

Vi har før skrevet at man kun kan få fingrene i Deborah Lippmann's lækre lakker (især glimmerlakken Happy Birthday er efterspurgt) på Ebay og den slags steder, men jeg har fundet ud af at den amerikanske butik Nordstrom har udvidet deres sortiment med flere af Lippmann's lakker. Vigtigst af alt: de sender til danmark. Man kan endda se priserne i kroner. Ca 100 kroner koster sådan en lak, men de har også 3-pak.

Kig forbi Nordstrom.com- Sussi -

7 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Åh nej! Jeg har slet ikke råd lige nu :P Men tak for tippet, nu ved jeg da hvor jeg skal sende folk hen efter julegaver :)

lauriestrode sagde ...

FANTASTISK!! Jeg har lige fået fat i Waking Up in Vegas på Trendsales, skulle heldigvis ikke betale vildt meget for den :) Og formlen på den er helt fantastisk at arbejde med - hvis man får lavet streger, retter de sig ud under tørring!

Jeg craver Happy Birthday som intet andet for tiden, men jeg har lige formøblet en formue hos Illamasqua (med Scrangie rabat) og Rescue Beauty Lounge (udsalg), så jeg får nok ikke liiiige råd til at købe noget før december ;)

Sanne sagde ...

Tak for info, Happy Birthday har været på min ønskesedde længe, så jeg må lige kigge over på nordstrom. Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Sanne sagde ...

Jeg vil lige opdatere jer med at Nordstrom lige præcis IKKE sender Happy Birthday til Danmark. Jeg ville bestille den i går, og da jeg nåede til check out blev jeg bedt om at fjerne den pga. "restricted area". Jeg fandt den 30 kr. dyrere på eBay, så den bli'r alligevel en fødselsdagsgave fra mig til mig. :)

lauriestrode sagde ...

Faktisk sender Nordstrom slet ikke neglelak til Danmark, fandt jeg lige ud af. Jeg tror det kan være fordi der er alkohol el. lign. i, det hører under dangerous goods - tro det eller lad være ;)

lauriestrode sagde ...

Fandt en shop på ebay, så nu er jeg den lykkelige ejer af Happy Birthday, Bad Romance og Across the Universe. Har givet 18 $ incl. fragt pr. stk.

God service og hurtig levering:

http://shop.ebay.co.uk/makeupboutique/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Håber andre kan få glæde af denne info.

Anonym sagde ...

De sender heller ikke Boom boom pow eller Today was a fairytale.


ihhh altså. nå men så må man jo bare finde på noget andet

Send en kommentar