mandag den 29. november 2010

Katy Perry + OPI

Ja hvorfor ikke. Jeg er ikke den store Katy Perry fan, men det skal da ikke afholde mig fra at skrive om den kommende kollektion, som OPI har udarbejdet sammen med hende. Kollektionen består af 5 lakker med glitter og pang farver selvfølgelig, men også en lak som de kalder en shatter polish. Shatter polish er OPI's version af crack/krack/krakkeleringslak. Mon alle de store neglelakmærker også får sådan en lak i deres kommende kollektioner for at være med. Det har jo eksisteret i flere år allerede, men nu når de store mærker tager det til sig, kan det være at det bliver mere populært. Men nyskabende kan man vel ikke kalde det.

Med glitter kollektioner fra både OPI, Zoya mfl. og nu igen endnu en fra OPI med Katy Perry kollektionen, må man da sige at glitterlakkerne stadig er hotte. Jeg er mest til creme lakker, men synes at der kommer nogle lækre glitter lakker indimellen. Feks China Glaze - Atlantis (savle).

Nå, men nu til lidt billeder af Katy Perry kollektionen. Jeg er dog sikker på at disse billeder ikke er knap så fede som de vil se ud i virkeligheden, så jeg glæder mig til at se dem prøvet på.

Fra venstre: Last friday night, Not like the movies, The one that got away, teenage dream og black shatter.

OPI har lagt en video op på Youtube, så man kan se hvordan Black Shatter virker. Se her:

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er helt forelsket i Teenage Dream og Not Like the Movies! :-)

Sanne sagde ...

Åhr, jeg ELSKER simpelthen glimmerlakker og den lyserød er da helt fantastisk! :)

Anonym sagde ...

Hvor kan den købes? Den ser virkelig fed ud!! ;o)

Send en kommentar