tirsdag den 23. november 2010

Malmø tur og Isadora

Imorgen skal jeg en tur med en veninde til Malmø. Muligvis juleindkøb, men skal også se på de nye kollektioner fra de mærker man kan få i Sverige. Isadora er et af de mærker som de har alle steder, inkl. i H&M. De er utroligt meget med på moden og har også lavet f.eks en mat top lak og en neglelak der krakkelerer når den tørrer. Men allermest har de altid de rigtige modefarver og deres neglelak er af god kvalitet. 1 minus er dog at de mere og mere bruger de flade, brede pensler, som kan være lidt svære at styre når man kommer lak på. Men det står udenpå flasken/låget hvis det er tilflældet.

Jeg var lige en tur forbi Isadora's hjemmside for at se hvad deres nyeste kollektion byder på og jeg blev ikke skuffet. Se her:

De her farver er stort set alle de farver som jeg har flest af min samling. Den brun/beige, støvlilla, armygrønne, støvet grå, blå, blå og flere blå. Desværre er de alle med den brede pensel, men skal da helt klart overveje at købe flere af dem. Isadoras lakker koster 69 SEK.

Til dem af jer der ikke helt ved hvad en "crackpolish" er: (Isadora kalder dem for grafitti nails)

Desuden skriver de på Isadora's hjemmeside at deres lakker er fri for formaldehyd, toluen, DBP og kamfer, som de fleste mærker er efterhånden. Så det er sikkert at bruge disse lakker uden at tænke på at de skader.

I Malmø er der også en forretning der hedder KICKS, hvor de forhandler, Depend (25SEK), Mavala (45SEK), OPI (150SEK) og China Glaze (99SEK).

Den svenske krone ligger i øjeblikket på 79, så en China Glaze ville feks koste 79 kroner.

Jeg skriver naturligvis lige om hvilke af de nyste kollektioner de har når jeg kommer tilbage :D

- Sussi

ps. Man kan se hvor alle kicks butikker ligger på deres hjemmeside kicks.se

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Fedt indlæg! Min søster og jeg skal til Malmø næste weekend, og selvom jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke ville købe mere neglelak før næste år, så kan det være, at jeg lige skal være lidt på lur i Malmø.
Jeg er nu ellers ret vild med Isadoras tykke flade børster, så man ikke behøver at køre over neglen så mange gange.

Den dér graffiti én ser nu fed ud. Har længe ville købe en crackpolish. Det kan være, at jeg skal kigge efter den.
Og så er jeg helt vild med Blue Jeans, In The Army og Ashes o Ashes. Smukke farver!

Hvor ligger den der KICKS?

Anonym sagde ...

Kan man købe Isadora i H&M? Det har jeg aldrig set? O.o?

Jytte Bøje sagde ...

Jeg har ledt i flere måneder i danske butikker, men har ikke været heldig at finde nogle neglakker som er enten magnetiske eller hologram. På nettet har jeg set at aleksandro har 4 forskellige farver (ikke særlige kønne) til en pris pr. stk. 165,00 kr. som jeg syntes er ret dyrt.
Jeg har kun hørt om disse neglelakke fra Jeres blog og så har jeg set en dame som havde det på hos Esthetique, hvor hun var inde for at spørge om de havde dem, men NEJ.
Hvad gør jeg??????????
Kan I iøvrigt fortælle mig lidt om anvendelsen af disse 2 typer neglelak. På forhånd TAK
mvh
Jytte Bøje
jb@ishoejby.dk

Send en kommentar