søndag den 21. november 2010

Kjolemønster På Neglene
Igår var jeg afsted til fødselsdag, og jeg havde til anledningen købt en ny kjole. 
Problemet er for mig, når jeg skal steder hen, er at bestemme hvad, jeg vil dekorere mine negle med - der er jo en hvis forventning til det :) Så igår fik jeg den idé at lade mine negle matche min kjole - I kan jo dømme selv.
Jeg er i hvert fald meget tilfreds med resultatet, og det er nok ikke sidste gang at jeg 'stjæler' et mønster fra noget af mit tøj eller et stykke stof.
Kjolen er forresten fra H&M, men jeg kunne ikke finde et billede af den på deres hjemme side, så jeg har taget et billede tæt på af stoffet i stedet :)


Sådan har jeg lavet designet:

Trin 1: Bland dig frem til de farver du gerne vil bruge. Jeg har brugt gul (inglot 943), lilla (inglot 708), den turkise har jeg blandet mig frem til ved at bruge Essie (Pretty Edgy) og China Glaze (Bermuda Breakaway). Derudover har jeg også brugt lidt glimmer fra lakken Atlantis (China Glaze) og sort fra min nail art pen af mærket Inglot.
Trin 2: Tegn felter på neglene med farverne, det skal være store felter - det synes jeg giver den bedste effekt.
Trin 3: Med glimmer-lakken laver du nogle pletter (oven på den farve den matcher), og med den sorte tegner du nogle 'tilfældige' streger. 
Jeg har forsøgt at lave stregerne oveni overgangen mellem felterne, for at gøre overgangen pænere, med det er jo smag og behag.
Trin 4: Afslut med et lag Seshe Vite toplak.

God fornøjelse

- Maja

3 kommentarer:

Sanne sagde ...

Superflot - som altid, og go' idé at matche mønsteret på denne måde. Alle andre matcher jo kun farven. :)

Eva sagde ...

Det er nok et af de flotteste designs du har lavet. Ikke nok med, at det ligner stoffet ret så meget, så er det også bare nogle smukke farver og et sjovt mønster.
Super flot! :D

Anonym sagde ...

Ved Du hvordan man balderne gul Hvis man Ikke har en+:)

Send en kommentar