tirsdag den 30. marts 2010

China Glaze - Bermuda Breakaway


Denne lak er fra China Glaze, den er perfekt mørkeblå. Jeg er helt pjattet med de blå farver, og hvis jeg kunne få det til at passe til alt mit tøj, ville jeg blive meget lykkelig. Konsistensen er rigtig god, og denne lak dækker super godt. Faktisk skulle jeg kun lægge to lag på, før den var helt dækkende.
-Maja

mandag den 29. marts 2010

Shoppen er åben (næsten)

Eller jo den er åben igen. Jeg mangler bare lige at rette og tilføje nogle produkter under toplak og neglepleje. Men I kan sagtens kigge på neglelakkerne. Sidste dag for bestilling er denne gang 16/4-10.

- Sussi-

Matas Mandag - depend 149

Så er det atter mandag og tid til de nemt tilgængelige neglelakker. Jeg glemte det vist sidste mandag og viste jer en OPI. UPS! Men tilbage på rette spor igen med denne lak fra Depend.

Dagens lak er en mørkelilla lak med fin glimmer, som man kalder shimmer lak, fordi den lissom glimtrer i lyset. Depend's lakker hedder tal, hvilket gør det svært at huske hvilken en man skulle huske at købe. Jeg kan næsten huske navnene på alle de lakker jeg har set/haft på ved udseende, men tal er ikke mine gode venner. Efter man fik mobiltelefoner skulle man ikke huske tal længere hehe. Men nu er depend et meget billigt mærke, så man kan vel ikke forvente at der sider nogen og finder på navne til lakkerne.

Billedet tog jeg i sommer, da solen skinnnede, bare den snart ville kigge frem igen, så jeg kunne få taget en masse billeder. Vinterens billeder er blevet taget på sjælne solrige dage og under lamperne i køkkenet. Nok snak, nu til depend nr 149.


- Sussi -

søndag den 28. marts 2010

Models Own lakker

Eftersom at Models Own er månedens neglelak (og kan bestilles via vores shop), så vil jeg lige vise jer et par mere af dem jeg har købt.

Den første er Slate Green, som jeg har vist med Lippmann's Happy Birthday. Det er en grøn creme lak. Farven er virkelig fin og minder ikke om noget andet jeg har. Jeg troede først at den var tæt på en af mine yndlings Misa lakker, nemlig Dirty Sexy Money, men sidstnævnte er meget mere blålig.



Den næste er en "billig" udgave af Happy Birthday. Jeg må sige at det tog en del flere lag at få neglen helt dækket med glitterpailletter. Så kan man virkelig se forskellen på kvaliteten. Ikke at Silver Spangle, som den hedder er dårlig. Den har større stykker pailletter og er mere sølv i nuancerne, hvor Happy Birthday har stærke farver. Jeg har også prøvet at dække den med Essie's Matte About you toplak, for at se hvilken anden effekt det ville gi lakken.





Til sidst en lak som jeg har vist før, men lige ville vise igen. Det er Purple Grey, som klart er min Models Own favorit indtil videre. Jeg bliver nok nødt til at prøve et par stykker mere, nu når vi skal bestille for vores læsere i denne måned.



Alt i alt kan jeg virkelig godt lide begge af de to øverste lakker, men Slate Green af klart min favorit af de to. Jeg tror at Silver Spangle gør sig mere som en toplak (altså med et eller to lag over en farvet lak) end fuldt dækket.

- Sussi -

torsdag den 25. marts 2010

Farverige negle

Idag har jeg været inde på statcounter.com og tjekke hvor i verden, I læsere kommer fra. Overraskende nok (fniser for mig selv) kommer de fleste fra Danmark.
Jeg er dog positivt overrasket over, at der også kommer hits fra flere lande, især fordi vi har valgt at skrive udelukkende på dansk.
Noget jeg undrer mig lidt over er, at der tilsyneladende er en besøgende fra 'Ingen-mands-land'. Det syntes jeg, så en smule morsomt ud - fnis.


Fordi jeg ikke kan sove, har jeg givet mig til at dekorere mine negle med alle mulige farverige motiver, jeg syntes lige, at I skulle se et par af neglene, selvom billedet ikke er af bedste kvalitet. Håber at I bærer over med mig.

-Maja

onsdag den 24. marts 2010

China Glaze - Meteor Shower

Dagens lak er fra et af de lækre mærker vi køber hjem fra USA. China Glaze har uendelige farver og nuancer, men er ikke ligeså kendt som Essie og OPI. Desværre for de er mindst ligeså gode i kvalitet, holdbarhed og farver. De laver blandt andet nogle fantastiske glitter lakker, som denne Meteor Shower. En mørkeblå glitterlak med forskellige lysegrønne, lyseblå og sølv glitterstykker, så det ligner en stjernebesat nattehimmel. Den krævede dig et par lag 2-3 for at åbnå farvetæthed, men da det er en glitterlak er det forventet. Derfor skal man også øve sig i at lave kanterne helt lige, da lakken ikke er helt nem. Men resultatet taler for sig selv.

På det nederste billede har jeg valgt at bruge Essie's Matte toplak og det gør den skam ikke ringere at se på.






- Sussi -

mandag den 22. marts 2010

OPI - Jade is the New Black

Jade is the New Black er en af forårets mest omtalte neglelakker. Siden promo billederne fra Hong Kong kollektionen blev offentliggjorte, har alle de amerikanske neglelak bloggere skrevet om den, som værende en af de lakker de glædede sig mest til. Og det gjorde jeg bestemt også. Jeg er en stor fan af blå og grønne lakker, og jeg har ikke nogen neglelak der minder om denne her.

Jeg fandt ud af, da jeg tog billeder af den, at den skifter farvenuance hele tiden. Jeg synes personligt at den lever op til alle mine forventninger. Utroligt nok.

Neglelakken i sig selv er også helt fejlfri. OPI kan bare det der med at lave neglelak der dur. Det er sjældent at jeg får fat i en flaske hvor konsistensen er tynd eller for tyk. Påførelsen kunne jeg heller ikke sætte en finger på. Det tog 1-2 lag for at dække helt. Og nu til de fine billeder.







Husk vores påske konkurrence, hvor I kan vinde en pakke med Essie lakker, se under "konkurrence" ude til højre under etiketter!


- Sussi -

søndag den 21. marts 2010

Månedens Neglelak i April

Først vil vi gerne sige tak til alle dem der har stemt på månedens neglelak. Da vi selvfølgelig vil vise at vi værdsætter jeres deltagelse, har vi første Månedens Neglelak klar til jer, og det er Models Own.

Nogle kender måske allerede mærket, men til dem som ikke ved det, er det et engelsk mærke. Deres udvalg af neglelak er ikke kæmpe stort, men de har en god samling af lækre farver. Især mange pink varianter.

Månedens Neglelak kommer til at fungere lidt ligesom vores shop gør. Vi skulle have haft lagt dette indlæg op i sidste uge, men jeg fik ikke færdiggjort hjemmesiden helt. Derfor har i kun til og med d. 9/4 til at sende jeres bestilling til os, så i kan nå at få lakkerne inden maj. I skal sende jeres bestilling til vores dertilhørende mail adresse; bestil@neglenymfer.dk med jeres navn og adresse.

Kig på denne side for at se hvad Models Own byder på. Næste Månedens Neglelak bliver offentliggjort midt i april.

God fornøjelse.

- Sussi -

lørdag den 20. marts 2010

Foxy Minx!

Minx! Alle stjernerne i Hollywood, New York og nu også herhjemme snakker om det. Det helt store nye indenfor negle dekoration. Før var det Konad, Foil, og Gele Negle, nu er det Minx.

Minx er en speciel neglefolie, som bliver varmet op og formet på selve neglen. Det er ikke noget man bare lige gør selv, så man skal en tur på negle salon for at få del i herlighederne. Det gode ved neglelak er at der findes uendelig mange forskellige farver, men det er bare drøn svært at få neglene til at skinne så meget som Minx negle nu kan. Minx negle er kendt for deres metalliske look, men ikke mindst over hundrede forskellige mønstre og flere kommer hele tiden til.

Minx siges at holde mellem 1-3 uger uger alt efter hvor godt man passer på dem og lidt længere på tåneglene. De skaller ikke af som alm neglelak, men kan pilles af/falder af når de ikke længere sidder fast på neglen.

Jeg har selv endnu ikke prøvet det, men skal helt klart afsted til en salon snart. I Københavns området ligger der en salon i Rødovre der hedder Klinik Vogue, som gør det for så lidt som 349,- og så får man endda en mini manicure med i købet. Kig forbi deres hjemmeside her.

Hvis I har lyst er Minx's hjemmeside Minx!

Nå, men nok snak og nu tid til en masse billeder, så I kan se hvad jeg snakker om.

Neglefolien på ark.

Sådan matcher man sine accessories.

Forskellige mønstre = nice.

Flere Minx ark.

Beyonce's knaldrøde metalliske Minx negle.

Til tåneglene til sommerskoene.

Mums.

Noget for enhver smag.



Metal look på tåneglene.

Leopard print. Findes også i lyserød variant.

Beoyonce elsker Minx. Her i en klassisk udgave.

Super trendy.


Læg lige mærke til mine fancy beskrivelser af billederne. :P

Hvad synes I om denne trend?

- Sussi - 





fredag den 19. marts 2010

Henrivende lakker fra H&M




Jeg var lige inde for at lure på H&M's hjemmeside. De har faktisk nogle meget fine farver til yderst rimelige priser.
Disse lakker koster kun 49.95 stykket - se det kan man jo ikke klage over. Specielt er jeg vild med den lyseblå/turkis-farvede, men nu er jeg jo også en sucker for blå lakker.

Idag skal jeg mødes med Sussi og vi skal forsøge at lave lidt spændende lir til bloggen, I kan godt glæde jer.

-Maja

torsdag den 18. marts 2010

OPI - Tickle My France-y

Jeg er i rigtigt godt humør idag, da kæresten og jeg spontant bestilte vores sommerferie billetter den anden dag. Vi skal til New York igen (vi var der for 2 år siden) og hver morgen vækker han mig og hvisker "vi skal til New York". Dejligt! Så jeg skal helt klart på neglesalon og ha lavet Minx negle. Jeg laver et indlæg med Minx imorgen, så I ved hvad jeg snakker om. Det er helt iorden nice.

Dagens lak er fra OPI og en af mine favoritter. Den var bare udsolgt alle steder sidste år, så det var svært at få fat i den, men heldigvis har vores nye leverandør i USA den på lager stadig, så man kan få fat i den, hvis man som mig er vild med den. Det er en "Nude" lak. Dvs en lak som har samme farve som ens bare hud. Eller næsten. Nogle nudes har en smule farve i sig, ligesom denne har. En smule rosa gør at den ikke ligner hud helt. Den er rigtig god til hvis man gerne vil have neglelak på, men ikke må have vilde farver på, på f.eks arbejdet.

Den er ikke helt så nem at påføre, mest af alt fordi det er en nude og den viser alle ens fejl i neglene. Så sørg for at bruge en god rillefylder/underlak, også til andre lyse neglelakker. Den kræver også et par lag før den er helt perfekt.


På næste billede har jeg tegnet nogle dominobrikker. Jeg har brugt en stort art pen. Det kunne godt være bedre, men nogle gange er jeg lidt sjusket. Ups.


På næste billede er mellemste negl "iført" mat toplak, så man kan se forskellen.



Det var alt for idag. Husk at kigge forbi imorgen og se hvad Minx er

- Sussi -

mandag den 15. marts 2010

Matas Mandag - H&M

Matas Mandage handler om lettilgængelige neglelakker. I denne uge har vi H&M til jer. Denne lak var en af de 4 holografiske neglelakker, som så dagens lys sidste år. Med holografisk lak mener vi at den glimter i en 3D effekt med forskellige farvet glimmer. Denne er sølv farvet og hedder You Rock My World.

Den dækker helt fantastisk og kræver kun 1 enkelt lag.




På næste mandag har jeg en masse billeder af de helt nye neglelakker fra H&M.

- Sussi -

fredag den 12. marts 2010

Åh nej åh nej!

Jeg var som sagt nede og hente neglelak idag. Det sidste læs fra USA. Desværre var al indhold væk i pakken, den var revet op og nogen havde erstattet neglelakken med avispapir og reklamer. Amerikanske reklamer, så en postmedarbejder sidder ligenu med vores neglelak. *indsæt bandeord her* *og her* *og her*. Jeg har taget billeder af pakken og skrevet til vores leverandør, så må jeg finde ud af hvad jeg gør. Jeg melder tilbage så snart jeg ved mere. Vi bestiller naturligvis igen hvis ikke de vil erstatte det for os.

*krydser fingre*

Vi har også fået fra vores engelske leverandør idag. Vi sender naturligvis de lakker ud mandag.

Jeg skriver lige en mail til dem som skulle have haft neglelak fra den tomme pakke.

- Sussi-

torsdag den 11. marts 2010

Nye Forårsfarvede Depend i Matas Nu!

Ja, det var en lang titel. En af vores søde læsere, Pernille, lovede at sige til når de nye Depend lakker dukkede op i Matas. Pernille holdte sit ord og vi kan nu meddele at de er ankommet. Så fis ud og køb nogle! Jeg gør i hvert fald.

Jeg vil også lige sige tak til alle dem så har deltaget i vores afstemning. Vi vender snart tilbage med den første "Månedens Neglelak".

Til sidst vil jeg lige sige at jeg idag har modtaget en postseddel om at de sidste bestilte lakker er ankommet fra USA, så jeg drøner ned og henter dem imorgen og så sender vi ud til alle mandag.
- Sussi -

onsdag den 10. marts 2010

Oscar negle

Den prestigefyldte filmpris uddeling Oscars blev afholdt natten til mandag i Hollywood, Los Angeles. Jeg sad natuligvis oppe hele natten og så det, som den filmnørd jeg er. Selvfølgelig lagde jeg også mærke til kjoler og den slags, men ikke mindst de kendtes negle.

Dette års Oscar bød på mange sølv, hvide og sarte farvede kjoler. Negle trenden var helt klart de nude negle. Få havde hoppet ud i de farvede negle. Jeg har herunder nogle billeder af de flotte kjoler.

Anna Kendrick (fra filmen Up in the Air og Twilight) med nude negle.

Cameron Diaz med røde negle.


Charlize Theron

Jennifer Lopez i Armani Privé og nude negle.

Kristin Stewart (fra Twilight) også med nude negle.

Miley Cyrus med mørkerøde negle.

Oscar vindende Sandra Bullock og nude negle.

Vera Farmiga med nude negle.

- Sussi -

mandag den 8. marts 2010

Matas Mandag - depend

Dette er første indlæg af Matas Mandag. Det var en ide jeg fik den anden dag i forbindelse med neglelak fra USA. Vi køber jo en masse af vores neglelak fra udlandet, men det er der jo mange af vores læsere der ikke gør. Så for at vise nogle let mere lettilgængelige mærker har jeg valgt at lave fremtidige mandage om til Matas Mandage. Ikke nødvendigvis neglelak fra Matas, men også fra supermarkeder, H&M og den slags.

Idag starter vi med Depend, det billigste mærke man kan købe i Matas. Depends lakker har ikke navne, men numre og de er gode til at følge trenden, især her i efteråret og nu til foråret har de bevist at de kan være med helt fremme med de større mærker.

Dagens lak hedder nr.159 og er fra sidste år. Den er aktuel pga dens sarte pastel farve. Det er en creme lak og er nem at påføre, dog er den lidt på den tykke side. 1 til 2 lag og så dækker den helt.




-Sussi-

søndag den 7. marts 2010

Folie på neglene


Jeg har modtaget noget folie primer, som fungerer som en slags lim. Efter lidt venten kan man børste noget special-indkøbt folie over på neglen.
Hvis ikke man venter længe nok, kommer der ikke folie på hele neglen - altså kan vi konstatere, at jeg IKKE er særlig tålmodig.
Jeg skal forsøge at få et bedre billede af det næste gang, for med dette åbner der sig en hel masse muligheder. Alle de mønstre man kan male på med en tynd pensel. Allerede nu er jeg sikker på at jeg skal prøve at lave fransk manicure på denne måde. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har tænkt mig at udsmykke mine negle med dette!

-Maja

lørdag den 6. marts 2010

Påske/forårs konkurrence.


Så er den her! Årets anden konkurrence. Denne gang har vi valgt at lave konkurrence over endnu en årstid/helligdagsferie. Mest fordi vi bare glæder os SÅ meget til at foråret er på vej og det er jo altid rart med fridage.

I må selv bestemme hvilke farver i bruger, hvad i bruger (ingen restriktioner, men det skal være på neglene), men denne gang kan man kun deltage 1 gang. Så find dit bedste bud frem og send os billeder af dine negle. Husk når i tager billederne at det er i dagslys og helst i naturligt lys (udenfor eller nær et vindue).

Billederne skal være i vores mail senest midnat d. 05.04.10. Send dem til konkurrence@neglenymfer.dk (husk at inkludere navn og adresse). Vinderen bliver valgt ud fra det bedste bud og offentliggjort her på bloggen d. 06.04.10. De 3 bedste vil blive vist her på bloggen. Vinderens præmie kan ses lige herunder:



En pakke med Essie mini lakker:

(fra venstre)
Marshmallow, Vanity Fairest, Pink Glove Service, Really Red

Held & Lykke

- Sussi -

fredag den 5. marts 2010

Krackpolish - Hvid

Nå, men jeg kunne ikke vente med at vise jer billederne af krackpolish, så jeg smuttede ud i køkkenet og tog et par billeder under halogen lampen. Her er de så. Nyd dem..




-Sussi-