mandag den 27. december 2010

Chanel - Paradoxal


Så fik jeg endelig lagt billeder op af Chanel - Paradoxal, som jeg havde købt i julegave til min svigersøster Marianne. Den er simpelthen så fin og hun var glad for at få sin første Chanel lak. Når man ser den på er den først og fremmest mørkebrun, men så snart man ser den i lys så kommer den fineste lilla shimmer frem. Den er super svær at fotografere og billederne yder den absolut ingen retfærdighed. Den er SÅ meget smukkere i virkeligheden. Jeg var heldig nok til at lokke den ud af fingrene på hende så jeg lige kunne prøve den og tage et par billeder.


Lige en ADVARSEL! Jeg købte et neglelakstempel sæt til min niece i Bog & Ide, som jeg gerne vil fraråde nogen som helst at købe. Ideen er nu fin nok. Det er ligesom Konad, med plader, skraber og stempelpude, bare i en maskine med batterier. Det lød til at være smart, men slet ikke noget værd. Jeg brugte den på 3 negle og så gik den i stykker. Ud over det, så var de lakker der var med så ildelugtende at jeg slet ikke vil anbefale nogen som helst at bruge den uden at være udenfor. Jeg fik det simpelthen så skidt og blev svimmel. Det skal min niece da slet ikke lege med. Jeg har taget et billede af den, så I kan se pakken og gå et stort skridt udenom den. Jeg vil meget hellere lære hende at bruge alm Konad stempler istedet. Det ved man hvad er.- Sussi

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg fik min første Chanel neglelak af min storesøster sidste år, tror jeg? :) Det er en meget mild lyserød, nr. 331. (:

Tak for advarslen, men det kunne ellers ha' været fedt hvis der nu var kommet sådan noget konad lignende til Danmark, som virkede ordenligt. (:

Hvor mange plader er der med i, og kan de bruges uden maskinen, hvis man nu har en skraber og en stamper i forvejen?

Cæcilie Sofie sagde ...

Yay Paradoxale er også en af mine yndlings lakker. Så fin! Og rigtig fin blog.

Mvh. Cæcilie Sofie
www.somethingsalt.blogspot.com

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Der er 2 plader med, der var vist nogle stjernetegn på den ene og nogle blomster og diverse på den anden. Jeg mener bestemt at man kan bruge dem uden maskinen, men synes måske at købe maskinen for 99 kroner for at få de 2 plader er lige i overkanten. Så ville jeg hellere gå en tur på ebay eller bundlemonster og købe falske konad plader til ingen penge.

Sussi

MS sagde ...

Min maskine gik i stykker efter nogle få gange :-(
Men man får en lille stempel ting med man kan bruge uden maskinen som virker rigtig godt. Jeg bruger den og resultatet er rigtig godt ;-)

http://beauty-ms.blogspot.com/

Send en kommentar