onsdag den 29. december 2010

Så er nytårsneglene i hus - Glitter Leoparden


Det er altid rigtig svært for mig at finde ud af, hvordan jeg skal dekorere mine negle til store begivenheder som f.eks. Fødselsdage, Jul og Nytår. I år skulle det dog blive helt anderledes med Nytår.


Under en tur i Bilka fandt jeg nogle meget billige lakker, fra et make-up mærke jeg endnu ikke er stødt på. Mærket hedder Wet 'N' Wild, og deres lakker kostede kun 27,95. Der var nogle glitterlakker, som straks fangede min opmærksomhed, og lysten til at lave Glitter Leoparden opstod.Basen er lavet med den ene af de to lakker, jeg købte derude, en sølv glitterlak nummer E460D. Der skulle omkring 4-5 lag til før, jeg synes at den var glitter-dækkende nok.
Derefter satte jeg et par tilfældige pletter med endnu en glitterlak, den fra China Glaze, Atlantis. Da pletterne var helt tørre, lavede jeg, med min sorte lak fra Inglot nummer 730, streger rundt om pletterne, for at give det leopard effekten.
Jeg har afsluttet med et lag seshe vite toplak. 

Har I fået styr på nytårsneglene?

- Maja

8 kommentarer:

Solensdanserinde sagde ...

wow er helt vild med de leopard negle :)

Jette Fromm sagde ...

Sindssygt lækkert design - rigtig nytårsnegle :) Er helt vild med farvekombinationen.
Er ved at bestemme mig for hvilken farve jeg vil have på nytårsaften - men er ikke helt sikker endnu :) Det blir i hvert fald noget prangende!

Irene - Raenne sagde ...

Jeg har ingen idé! Overvejer noget guld af en art. Kan du måske hjælpe? Har aldrig prøvet andet end enkle farver og er ikke så ferm på fingrene. Så måske du har et super begynder "layout"?

Anonym sagde ...

Wauw, noget flot inspiration til mine nytårsnegle. :)

Anonym sagde ...

Super fine negle! Jeg elsker leopardprint på neglene!

Jeg har lige netop fået styr på mine nytårsnegle, så jeg ikke er i totalt sidste øjeblik som jeg var med mine julenegle.
Mit bliver noget sort med holografisk sølvglitter og lidt rhinsten :D. Jeg har lige siddet og lavet det på et papir, og det ser ret så festligt ud ;D

Maja og Sussi sagde ...

Solensdanserinde: Tak skal du have :) Jeg er også meget tilfreds selv :)

Jette: Ja, til nytår er der virkelig plads til at skeje ud, især på neglene.

Irene: Hvis du er til leopard-mønstret kan det helt sikkert anbefales som et 'begynder mønster' især fordi det er lavet lidt tilfældigt.

Anonym: Tak skal du have :)

Eva: Jeg glæder mig til at se dine nytårs negle, som jeg regner med, at du poster på din blog :) Jeg er også meget overrasket over, at jeg er i så god tid med alt til nytår i år :)

Mvh Maja

Gunilla sagde ...

Neej hvor er de lækre! ;) Totalt seje og nytårs agtige :)
Tror jeg laver noget lignende demme her: http://www.youtube.com/watch?v=6nlOAEZuKXo&playnext=1&list=PL315A51248E590351&index=40
og så bare med 2011 i stedet for 2010 :)
Godt nytår!
/Gunilla

Anonym sagde ...

De er vildt flotte(:

P.s - Den sølv lak hedder Kaleidoscope og den pinke hedder sparked, som du kan se på deres hjemmeside:)

Send en kommentar