søndag den 23. januar 2011

Blå himmel: Sephora + Sinful Colors


Jeg kom til at tænke på OPI's Last Friday Night fra Katy Perry kollektionen, da jeg kom forbi denne Sinful Colours neglelak i rodeskuffen i mit Helmer skab. Så jeg ville lige teste den, mens solen var fremme, så man rigtigt kan se den fine glitter.


Det er en gennemsigtig/sheer neglelak med lyserød og lyseblå glitter i. I direkte sollys (øverste billede) ser glitteret nærmest sølv farvet ud. Men på nederste billede har jeg blurret billedet, så kan man tydeligere se farverne.

Jeg har lagt Sephora- Myrtille på 2 af neglene for at se den ovenpå en blå. Man kan bruge f.eks H&M - Blue My Mind, der minder om. På den blå har jeg lagt 1 enkelt lag af Sinful Colors - Hottie (passende navn!). På de andre negle har jeg lagt 4 lag af Hottie. Med sådan en sheer neglelak skal man have tålmodighed for at ligge så mange lag på - tålmodighed jeg ikke har, så den har samlet sig lidt i kanterne :(

Sinful Colours kan købes hos Cherryculture.com (jeg har købt mine i New York), Sephora kan måske købes online på sephora.com eller deres franske eller tyske side .


Sussi

7 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Den ligner utrolig meget de billeder jeg har set af Last Friday Night, rigtig flot som glittereffekt til den blå :)

Anonym sagde ...

Du kan da få Katy Perry kollektionen fra OPI i Danmark allerede. De har den faktisk hos DermaBelle, selvom den officielt først kommer til Danmark den 28.

Har iøvrigt set, at der er kommet en dansk Facebook side om OPI, så man kan se og diskutere hvad der sker og er af OPI nyhedder i Danmark. Den hedder "OPI neglelak".....ja, hvad allers.

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Mener da ikke jeg skrev at man ikke kunne få den endnu. Nå, men den er sikkert mega dyr. Det er OPI som regel i danmark.

mvh Sussi

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. har du en adresse til den der side, for der er ikke nogen side der hedder opineglelak.dk ??

mvh Sussi

Mira Theil sagde ...

Hej :)
Hvor kan man købe lakker fra Sinful Colors?
Jeg én af dem, som jeg er SÅ glad for, men nu er den snart tom, snøft!
Så jeg håber, I ved, hvor man kan skaffe dem..?

Og tak for en super blog!

Maja og Sussi sagde ...

Hej Mira

Jeg ved at http://cherryculture.com/ sælger dem til et par dollar stk, men det er fra usa. Har du prøvet Ebay? Men hvis du holder dig til under 80 kroner kommer der jo ikke told osv på.

Sussi

Mira Theil sagde ...

Ja, jeg prøvede ebay, men der var ikke rigtig bid.
Men jeg ser lidt nærmere på hjemmesiden - tak :)

Send en kommentar