lørdag den 8. januar 2011

Prik prik prik...

Med 1 måned tilbage før jeg går på barsel, er jeg desværre blevet sygemeldt. Jeg havde håbet på at gå tiden ud, men ak. Så er der heldigvis mere tid til at tænke på neglelak og negledesigns. Jeg ville dog hellere på arbejde end at have ondt. Men i dag har jeg nydt, at jeg har haft lidt tid, så jeg slæbte 2 kasser med neglelak ind i stuen, åbnede vinduet og gik i gang med negle projekt: prikker. Prikker kan man aldrig få nok af og man kan sammensætte farverne ud fra hvad man har. Jeg har valgt at lave 4 fingre med fire forskellige grundfarver; blå, rød, grøn og lilla.

På pegefingeren har jeg taget en håndfuld af mine blå lakker i forskellige nuancer + hvid og lagt en dråbe af hver på et stykke papir. Jeg har så brugt mit dotting-tool til at lave prikkerne med. Man kan også bruge en knappenål med enten rundt eller fladt hovede. Jeg foretrækker rundt. Det samme jeg har gjort med de andre fingre.

 med blitz

uden blitz

På billeder har jeg kun underlak på, ingen neglelak, men hvis man vil kan man evt komme et lad nude neglelak under. Jeg synes bare at det ville se renere ud uden. Derudover har jeg 1 enkelt lag toplak på for at binde det sammen. Det giver et mere færdigt look, især når man laver designs. (Jeg undskylder for de enkelte prikker der kom udenfor. Var for doven til at finde vatpinde frem og jeg er nede på at have 3 vatrondeller tilbage. Krise for en neglefanatiker!!)

Jeg tog et par billeder af de lakker jeg brugte til hver enkelt negl. Jeg vil ikke skrive hvad de hedder, men hvis der er en specifik neglelak du vil ha navnet på, så skriv lige en kommentar herunder, så finder jeg ud af det. Se her:

Da jeg så var færdig med at lave prikkerne, synes jeg lige, at jeg ville prøve lidt flere ting, så jeg hev min Essie Matte About You og Isadora Grafitti frem. Jeg elsker bare Essie Matte About You. Den matte trend fra sidste år var en af mine yndlings trends of all times :DGrafitti lakken synes jeg bare ser lidt rodet ud med den baggrund. Der synes jeg at en ensfarvet baggrund giver mere kontrast til det krakelerede look og så ser man det tydeligere.

Til sidst vil jeg slutte af med at vise de værktøjer og diverse toplak/underlak jeg har brugt og et billede af mit fine papir.Nåe ja og så lige det lille stykke vat jeg brugte til at tørre dotting-tool'et af mellem hver farve. Det kan godt betale sig at huske at komme lidt neglelakfjerner på. Det gør det lidt nemmere at få neglelakken af. Ups.

Sussi

12 kommentarer:

Quyen sagde ...

Wow, det er flot. Men har det ikke været ret tidskrævende med så mange prikker? :)

Maja og Sussi sagde ...

Quyen.. Det ser måske lidt voldsomt ud, men når først man kommer i gang er det ikke så slemt. Man behøver jo ikke at bruge forskellige farver på hver finger, det var nu bare for at vise lidt variation. Hvis ikke Maja havde ringet, så var det nok gået lidt hurtigere..

Sussi

Manja sagde ...

Er du sindssyg, hvor er det flot! Virkelig lækkert!

Anonym sagde ...

hvor kan man få en dotting-tool henne ????

Louise sagde ...

Det ser bare SÅ godt ud!

Anonym: Du kan få dotting tools på ebay til ingen penge :)

Anonym sagde ...

Wow hvor er det flot!
Sikke du har været kreativ - og sikke en god måde at få brugt en masse af de lakker, der bare står;) Jeg har ihvertfald et par stykker, jeg bruger mere end resten af samlingen:)
Hvor surt med tvungen barsel - håber, du kan få tiden til at gå og at du slipper for slemme smerter den sidste tid..
KH Louise

Maja og Sussi sagde ...

Anonym... Hvis du Googler dotting tool, så kommer der en masse forslag. Gjorde det selv og fandt både phure.dk og farsibella.dk

Tusind tak for de søde kommentarer.

Sussi

Sanne sagde ...

WOW - konfettinegle i forskellige farver. Det ser da bare fantastisk ud, den idé må jeg abe efter en dag. Jeg synes ellers at jeg har mange lakker, men ikke nær så mange som jer.

Hyg dig nu, når du har tiden, og nyd freden - inden længe er den slut for de næste 18-20 år! ;) Jeg har selv brækket benet, så jeg forsøger også at hygge mig.

Emilie's BloG! sagde ...

hvor får man den der seche vite toplak henne? :) OG kan man kun få Essie på nettet??

Maja og Sussi sagde ...

Sanne .. Nej det lyder altså ikke særlig rart. Håber at du kommer ovenpå igen snart. Men så har du jo masser af tid til at kigge på neglelak :P

Emilie.. Seche Vite kan købes på
beverlybeaute.com
transdesign.com
og andre online sider..
Mit forslag er at google det, så kommer der en masse forslag op.

Vi har lavet et indlæg med hvor du bl.a kan købe eSSIES lakker i danmark i butikkerne. Der er flere og flere der får både Essie og OPI. Det er dog stadig billigst at købe dem på nettet da de fleste butikker vil ha 125 for dem.
kig her
http://neglenymfer.blogspot.com/2010/06/shop-essie.html

Sussi

EkstremePolish sagde ...

Hold nu kæft det ser fedt ud!!!

Naja Garlov sagde ...

mega fedt hvor kan man købe dotting tools i Danmark???

Send en kommentar