torsdag den 6. januar 2011

Chanel - Nouvelle Vague

Det er trist at være sygemeldt, når man ikke kan meget mere end at ligge ned. Så det var absolut et lyspunkt, da Maja lige kom forbi i dag. Hun havde endda min julegave med. En NEGLELAK! Ja, ok hvis ikke Maja ved hvad jeg kan li', når det kommer til neglelak, så ved jeg ikke hvem der skulle. Og det gjorde hun, for jeg fik ikke mindre end den skønne Nouvelle Vague fra Chanel.

Det sjove med Nouvelle Vague er at den både er grøn og blå. Det er en shimmer lak med meget fin hvid/sølv farvet shimmer, som kun kan ses i direkte lys eller sollys. Når man ser den i lys ser den grøn ud, men andre gange kigger på den virker den blå. Jeg tog en masse billeder under kunstigt lys (argh! mangel på sollys igen!) og fik beviser på min observation.Uanset hvilken farve den har så er jeg vild med den. Jeg er ikke vild med Chanel's pensel, men ellers er jeg solgt. Tusind tak til Maja for denne awesome julegave.

ps. Jeg tror jeg vil prøve at tage nogle nye billeder af den, når solen kommer igen. Det fortjener den helt klart.

Sussi

3 kommentarer:

Anne Louise sagde ...

kan se at i har blogget om models own, så jeg ville gerne høre hvilke erfaringer i har med mærket, og hvor i anbefaler at købe det. :-) ?

x matinxmidixsoir.blogspot.com

Maja og Sussi sagde ...

Anne louise... Vi synes begge at models own er et godt mærke og forholdsvist billigt i forhold til kvalitet. Jeg er ikke blevet skuffet af en MÓ lak før. Vi har kun købt MO lakker på deres officielle side www.modelsownit.com men der skal man vist købe for over 200 kroner før de sender til Danmark. Man kan også købe deres lakker hos www.asos.com som jeg kun har brugt en enkelt gang før.

Sussi

Sanne sagde ...

Hold nu op hvor er den lak da bare flot! Den må jeg ud og have fat i! :)

Send en kommentar