torsdag den 6. januar 2011

Simple Giraffer


Jeg har fået en ny idé, som jeg vil forsøge at praktisere, når jeg poster et nyt design. Jeg vil i slutningen af mine indlæg indsætte en sværhedsgrad. Dette vil jeg gøre på prøvebasis i 1-2 uger og se hvordan, det fungerer, det kan jo være noget I bliver glade for :)

Baggrunden for både giraffer og træer er, min lyseblå fra Inglot, nummer 970. Jeg har lagt 2 lag, for at den er fuldt dækkende.
Træerne er malet med min brune Chanel nummer 469. Jeg synes, der skulle være lidt variation i bladene, derfor har jeg brugt to slags grøn, Nfu-Oh 173 og New York Amaranth. Træerne er lavet ved at male små streger på neglen, og bladene er duppet på med spidsen af penslen.
Girafferne er malet med Inglot 943, pletterne og øjnene er malet med Chanel-lakken (469). Girafferne er lavet ved at tegne en bred streg fra enden af min negl op mod starten på den. Så satte jeg en lille klat som snude og ventede på at det tørrede. Så brugte jeg min brune Chanel lak og lavede nogle tilfældige brune pletter og et øje.
Dette er et ret simpelt design, og jeg giver det 2½ ud af 5 i sværhedsgrad

- Maja

3 kommentarer:

yardsticks 4 lunatics sagde ...

<3 it!

:B
~Tiffani

Sonne sagde ...

Cute! :D

Sanne sagde ...

Sværhedsgrad er en genial idé. Jeg er stor beundrer af jeres kreativitet, men orker ikke rigtig selv at gå i gang med det helt vilde. Lidt glimmer og rhinstene, striber, prikker og løjerlige franske manicurer, det er hvad det bli'r til for mig. Men det får jeg faktisk mange kommentarer for - fra folk som ikke har set jeres designs, selvfølgelig. :)

Send en kommentar