søndag den 16. januar 2011

Sally Hansen - Blue Streak


Som vi skrev tidligere, så har vi modtaget en gave fra et pr firma med nogle neglelakker og lidt andet godt til at styrke og dekorere neglene med.
Blandt andet modtog vi denne lak, som jeg har fået lov til at prøve. Sussi og jeg har aftalt, at vi, i hvert indlæg, hvor vi anmelder noget, som vi har modtaget som en gave, vil skrive det nederst i indlægget. På den måde er det altid er muligt at se, om det er noget vi har fået eller selv anskaffet os.

Nu til lidt om selve lakken. Jeg har ikke prøvet særlig mange af Sally Hansen's lakker, så jeg kender ikke den generelle penseltype, men jeg er i hvert fald positivt overrasket over denne pensel. Den er lidt bredere end de pensler jeg normalt bruger, når jeg bruger fx China Glaze.
Farven er shimmer turkis, og egentlig er jeg ikke særlig vild med shimmerlakker. Men selve lakken kan jeg godt lide, den er meget nem at lægge på, og tørrer meget hurtigt.
På billedet har jeg lagt 4 lag for at den kunne dække helt, men fordi lakken tørrer så hurtigt, så tog det ikke særlig lang tid.

- Maja

Det anmeldte produkt i indlægget er tilsendt af et pr firma

9 kommentarer:

Sanne sagde ...

Superflot farve, lige noget for mig. Og super til sommer, den må jeg ha'. Jeg synes China Glaze pensler er ALT for smalle, man maler og maler jo med dem. Ikke smart. Hvor er I heldige at få pr gaver, så er I virkeligt ved at være berømte. :)

Solensdanserinde sagde ...

fantastisk farve :)

Lene sagde ...

Jeg synes også farven er super flot:-) Men måske ikke så god hvis man skal ligge 4 lag for at den dækker...

Maja og Sussi sagde ...

Sanne: Jeg tror faktisk også, at jeg er lidt mere til denne penselstørrelse, det går lidt nemmere :)

Solensdanserinde: :) ja, jeg synes bare det er en skam at den ikke er creme. :)

Lene: Jeg putter altid meget tynde lag på, og jeg vil gætte på, at den er fint dækkende efter 2 tykke lag.

Mvh Maja

Jette Fromm sagde ...

Spændende farve, desværre er pearly shimmer (den type hvor man kan se penselstriber ned af neglen) heller ikke mig. Ved I evt. om denne type lakker kommer til salg i DK? Har længe håbet, vi ville få de fede SH lakker der ofte kommer i USA :)

Maja og Sussi sagde ...

Jette.. Man kan købe Sally Hansens lakker på Smartgirl.dk, i Magasin, og nelly.com

Sussi

Maja og Sussi sagde ...

og Matas :D

Sussi

Amalie Schmidt Krøger sagde ...

Hej negletøser
Jeres site er rigtigt godt og jeg har her fået svar på nogle spørgsmål omkring nogle lakker man normalt ikke kan købe i dk. I har derfor hjulpet mig meget men jeg bliver nødt til at gøre opmærksom på at neglene bliver pænere af at man også filer dem til ude i siderne så man undgår den spadeform man fx kan se på disse billeder. Ved at gøre det kommer finglene til at se smallere og mere elegante ud og neglene kommer til at se længere ud. Håber i ser dette som en gengældelseshjælp, er ikke ude på at disse nogen, men hvis man er så glade for neglelakker som jeg også er sørger man for at negleformen altid er i top, ellers ville jeg føle at det var ligemeget at proppe en smuk lak på, for udbyttet er ikke 100% af lakken når neglen ikke er optimal.
hilsen Amalie

Maja og Sussi sagde ...

Tak for din besked. Synes nu ikke, at det er så slemt. Vi kan jo ikke alle have perfekte negle.

Go pinse!

Sussi

Send en kommentar