lørdag den 15. januar 2011

Sidste dag i konkurrencen!

Husk at det er sidste dag i dag hvis du vil deltage i konkurrencen. Klik dig ind på indlægget ude til højre og deltag i lodtrækningen om lidt neglelak og andet godt.

Vi trækker lod søndag kl. 12.00 og vinderen får besked her på bloggen.

---------

Jeg har lavet en samling med link til forskellige forhandlere af neglelak nederst ude i højre side. Efter hvert link har jeg noteret i parentes hvorhenne internet butikken er lokaliseret. Listen er ikke helt færdig endnu, så hvis der er noget du mener mangler derpå, må du gerne lige skrive en kommentar til dette indlæg.

Sussi

3 kommentarer:

Nickie sagde ...

Hey yo :D

Jeg er rigtig vild med jeres blog, og kigger forbi mindst en gang om dagen!

Jeg håber det er i orden at jeg spørger om et lille råd. Jeg er selv begyndt at blogge, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan man kan få tekst over et billede! Når jeg sætter billeder ind kommer de altid til at være over teksten, og jeg aner ikke hvordan jeg kan flytte dem. Jeg kan heller ikke flytte tekst op over billederne. Hvordan gør i det?! q:

Maja og Sussi sagde ...

Nickie.. bruger du også blogger.com? Hvis du gør, så sætter de bare pilen/kursoren der hvor du vil ha billedet sat ind. F.eks ovenover tekst eller under og vælger det billede du vil ha sat ind. Ellers kan du sætte alle de billeder ind du vil bruge i indlægget først og så bytte rundt på dem ved at trække i dem. Til sidst kan du så skrive imellem billederne ved at sætte pilen der og bruge retur tasten til at skabe mere plads.

Der findes også en masse hjælp på nettet. Blogger har vist også en hjælpe funktion hvis det er helt umuligt. :D Håber du får det til at virke.

Sussi

Sanne sagde ...

1.000 TAK for linkslisten, lige hvad jeg har ønsket mig. Jeg gør min TransDesign bestilling klar i aften. :)

Send en kommentar