lørdag den 15. januar 2011

Alessandro

Alessandro er et mærke jeg aldrig før har hørt om, men læste kort om det i et Femina idag. De viste en magnetisk neglelak, som jeg har set før hos Lancome, men det var tilbage i 2009. Så jeg smuttede lige en tur forbi deres hjemmeside for at se hvad de kunne byde på.

Det er åbenbart et dansk tysk firma som laver produkter til negle saloner og spa'er. F.eks. håndcreme, manicure, pedicure, neglelak og andet af den slags. Der står ikke rigtigt noget om deres neglelak og hvad den indeholder på deres side. Men jeg vil gå ud fra at et firma der laver den slags har 3-fri neglelak. For udover den magnetiske neglelak, som de kalder Go Magic! Twist Magnetisk neglelak, har de alm neglelak.


På det sidste billede kan man se den magnet man bruger til at lave det magnetiske mønster på neglene. Og man kan ane hvordan resultatet bliver på æsken bagved. På deres hjemmeside har de også en video, hvor man kan se hvordan de bruger magneten. Deres alm neglelak koster 69,- og den magnetiske koster 169,- Umidelbart en pris der er ok, hvis kvaliteten også er det. Overvejer om man skal prøve en af hver. Er der nogen der kender til dette mærke?


Sussi

9 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Har en af deres magnetiske neglelakker, og den er lige så fantastisk som den lyder :) Den kan ses her (håber det er okay jeg linker til mit indlæg) :
http://vettelicious.blogspot.com/2010/12/magnetic-polish-awsomeness.html

Maja og Sussi sagde ...

Jette: Det er super at du linker, så vi kan se den. :) - og blive endnu mere forelskede i den.... :)
Jeg var faktisk ikke klar over, at du havde en neglelakblog, så hvis ikke det gør noget, så sætter jeg dig da lige på vores blogliste. For hold da op hvor er du dygtig :) Jeg er især vild med dit cupcake-design :)
Mvh Maja

Jette Fromm sagde ...

Tusind tak, dét er ros når det kommer fra en af mine store inspirationskilder! :)

Jeg vil klart anbefale den magnetiske lak. Man skal holde tungen lige i munden for ikke at smadre de negle, man har lavet når man når til de sidste, haha, men den er klart det værd :) Håber jeg kan få fat i den lyserøde engang <3

Manja sagde ...

Ja, i Frankrig hvor jeg bor har de det på nogle negleklinikker, der laver glasfibernegle. Sjovt nok, at det er dansk :)

Lene sagde ...

Alessandro er altså ikke et dansk mærke, det er tysk, i det meste af verden er det kendt som alessandro international. Mærket bliver forhandlet i over 40 forskellige lande, det er bare ikke så kendt i danmark som det er i resten af verden...

Stine sagde ...

Til den uvidende: Hvad er magnetisk neglelak? :)

Maja og Sussi sagde ...

Lene.. Der står ingen steder på den danske side, som jeg havde et link til at det er et tysk firma, men tak for opklaringen. Hvis man googler lidt videre kan man finde den tyske side hvor det står på.

Stine.. Det er en neglelak med metal partikler i, så når man påfører den og ligger en magnet ovenpå med "mønster" så vil de metal partikler i neglelakken fordele sig i det mønster og derved lave et specielt look. Du kan google magnetic nail polish i billedsøgning og se nogle flere billeder af den.

Sussi

Sanne sagde ...

Jeg har aldrig nogensinde hørt om magnetisk lak, så det må I meget gerne teste og anmelde.

Anonym sagde ...

Hej
Den er rigtig flot og holdbar håber det er ok jeg vedhæfter link til video: http://www.alessandro.dk/produkter/94-go-magic-neglelak/

Send en kommentar