fredag den 14. januar 2011

Oh my Gosh!


Det var ikke lang tid denne Gosh lak fik lov til at vente på at blive testet. Men prøv lige at se på den engang. Nøj hvor er den fed. Jeg har aldrig rigtigt brudt mig så meget om glitter lakker, men holografiske lakker styrer. Jeg har også tænkt mig at bestille en masse fra China Glaze i forbindelse med samkøbet her i slutningen af måneden. Når denne lak ikke ses i lys, så er den bare en rigtig fin sølv farvet neglelak, men i lys. Pow og så ser den sådan her ud.
Desværre synes jeg at holografiske lakker kan være ret svære at påføre. Mest fordi der er så meget glitter i at de nærmest bliver ru og man let kommer til at gnide i det forrige lag med penslen. Jeg har påført 3 lag her for at dække alle de steder hvor jeg kom til at trække lakken af igen med penslen. Jeg har før skrevet om dette problem og det kan løses ved enten at man venter til lagene er knastørre eller så kan man komme toplak på imellem lagene. Jeg synes det er alt besværet værd.

Det var meningen at jeg ville vise her en video i dag, men jeg har lidt problemer med den teknik jeg ville vise jer, så jeg vil lige prøve at perfektionere det før jeg prøver at filme det :D

Sussi

8 kommentarer:

Irene - Raenne sagde ...

Ih så vil den ikke sende min kommentar! :(
Nå, prøver igen. Tror den ville være knaldflot i et enkelt tyndt lag ovenpå en enkeltfarvet lak. F.eks. sort. Wow! :)

Michelle sagde ...

Aj, hvor er den flot ! Den styrer bestemt ja :D

http://so-this-season.blogspot.com/

Kathrin sagde ...

Ellers har GOSH lavet en speciel underlak netop til denne lak.

Solensdanserinde sagde ...

Har også prøvet det med at trække lakken af ige med penslen, det er bare irriterende, men den er jo bare så super flot :)

sophie 16 år sagde ...

nøj den er flot! har den et navn, nummer eller sådan noget? er btw. vild med jeres blog, synes i har en rigtig god fordelling af designs og anmeldelser af lakker (:

... sagde ...

uh hvor ville jeg gerne se den som et lag oven på en anden lak. også gerne sort som der før blev sagt... wow (:
- god weekend!
- Nanna

Maja og Sussi sagde ...

Sophie.. Den hedder "Holographic" :D

sagde.. Jeg tror helt sikkert vi kommer til at teste den over en anden lak :D

Sussi

Sanne sagde ...

Endnu en lak jeg skal føje til samlingen, tak for tippet, Gosh er jo til at betale.

Send en kommentar