torsdag den 24. februar 2011

Color Club - Pucci-licious + Nfu Oh ring GingerKitty


Dagens neglelak er denne periwinkle neglelak fra Color Club med navnet Pucci-licious. Periwinkle er en mellemting mellem blå og lilla. Det er vist ikke rigtigt noget ord for det på dansk. Men hey... farven er fed - det er det vigtigste. På billederne har jeg 2 lag og Seche Vite ovenpå. 


På de næste par billeder kan I se min fine ring fra GingerKitty, som kom med posten i starten af ugen. Så da solen var fremme skyndte jeg mig at tage nogle billeder af den. Den er lavet af neglelakken nr 51 fra Nfu Oh. En af de fedeste flage lakker der findes. Den har SÅ mange flotte farver og den ser virkelig fed ud uanset hvilken vinkel man ser den fra.. 


Jeg købte også et par øreringe lavet af Essie's Starry Night, som er den ultimative neglelak. Suk den er bare ikke til at få fat i mere :(

Sussi

5 kommentarer:

Ulla sagde ...

Jaa - det er en skøn farve....
Kan Color Club købes i Danmark?

Maja og Sussi sagde ...

Hej Ulla

Prøv at Google Color club neglelak så kommer der nogle danske online butikker frem.

Mvh Sussi

lauriestrode sagde ...

Argh, så skulle jeg have købt den alligevel, var bare så meget i tvivl om farven, da jeg så den på Transdesign...og fik aldrig googlet om der var swatches af den. Nå, det må så blive næste gang :)

StineN sagde ...

Har et spørgsmål til colour club lakkerne..
Jeg har selv købt 777 cool breeze, men den dækker ikke engang ved 4. lag (!) Ligger I underlak når I bruger den, eller er det måske min farve som bare er dårlig?

Maja og Sussi sagde ...

Hej Stine

Jeg har ikke selv Cool Breeze, men det kan jo være at det er en mere sheer neglelak. Jeg har ikke nogen lyse lakker fra Color Club selv, så jeg ved ikke hvordan de er. Men dem jeg har dækker generelt rigtigt godt. Jeg kunne ikke finde nogle billeder af Cool Breeze, så jeg ved ikke hvordan den skal se ud.

Sussi

Send en kommentar