tirsdag den 15. februar 2011

Essie - Coat Azure

Da vi bestilte fra Transdesign.com købte jeg Essie's mini kollektion Spring 2011. Mest for at få fat i den blå Coat Azure, men synes at det er en god måde at prøve nogle flere fra kollektionen. Man får 4 små flasker fra kollektionen. I denne her var der; Coat Azure, French Affair, Nice is Nice og Topless & Barefoot. Mini pakken koster 17 dollars og en enkelt essie koster 8 dollars. Så det er faktisk 4 farver for 2's pris.


 I dag har jeg testet den blå, Coat Azure. Det er en mellemblå nuance, som jeg ikke har andre der ligner. Den har en fin lyseblå shimmer. Heldigvis var solen lige fremme nok tid til at jeg kunne tage et par billeder af den. Selvom det er pisse koldt udenfor, så er solen fremme i et par timer om dagen. Det er super skønt. Nu må det bare gerne blive lidt varmere også. Nå, men nok snak..  her er billederne..

Suk.. fik lige lavet et hak i pegefingerneglen. Typisk når man er utålmodig. Jeg har lagt CND stickey base på, 2 lag Coat Azure og 1 lag Seche Vite. Og som man kan se, så har jeg lovet kæresten af holde mine negle korte indtil efter fødslen, så han ikke bliver revet i stykker :D Det er lidt mærkeligt at se ens negle så korte.


Sussi

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vil du anbefale CND stickey base? Holder den godt på lakken? For min har det med at falde af i flager :(

Maja og Sussi sagde ...

ANonym.. Jeg har prøvet et par forskellige, feks Gosh, Herome, Sally Hansen og seche's underlak, Inglot's underlak, men er helt klart gladest for CND'en.. Den holder super godt og tørrer helt vildt hurtigt. Det er også den eneste underlak jeg har prøvet der har forhindret neglelak i at smitte af på mine negle eller har forhindret dem i at blive gullige. Jeg vil klart anbefale den :D Jeg sværger til den og så Seche Vite toplakken.

Sussi

Simnal sagde ...

Hej Sussi,

Jeg kan ikke huske om det var dig eller Maja, der tidligere havde skrevet omkring den sally hansen lak halløj der styrker neglene så de ikke flækker. Jeg ville høre om i synes det virker? Mine negle flækker nemlig ekstremt meget her for tiden og er desperat efter noget der kan redde dem :(

Anonym sagde ...

Det lyder godt, den vil jeg helt sikkert prøve så :)
Hvor kan du anbefale at købe den?

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Det kommer an på hvad du er mest til. jeg kender ikke rigtigt nogle butikker der har den herhjemme, jeg har købt mine på transdesign.com og beverlybeaute.com

Det kan være at du kan finde den på ebay. Den skulle koste omkring 50 kroner.

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=cnd+stickey&_sacat=See-All-Categories

Sussi

Anonym sagde ...

Super, den er hermed bestilt :) Tak!

Frisør sagde ...

Super fed blog :-)

Send en kommentar