torsdag den 17. februar 2011

Kan man være forelsket i en neglelak?

UPDATE: Nail Fanatic har fået fingrene i Glitter in the air og testet den. Se her. Hun har 4-5 lag på og man kan stadig se neglen igennem. Synes ikke at den er så fed når den kommer på. Hmm øv. Måske man skal komme en pastel blå inden under. Men synes måske at den er for dyr hvis man skal komme en anden lak under først. Det må jeg overveje.. hvad synes I?
---------------------------------------------------------------------

Jeg er i hvert fald lige blevet forelsket i en neglelak. Jeg MÅ bare eje den - lige så snart den bliver sluppet løs et sted hvor man kan få fingrene i den (hvorfor sender hun ikke til danmark!?!?). Åh! Nå, men se lige hvad jeg mener før I dømmer mig :D


Lakken hedder Glitter in the Air og er en af mange Deborah Lippmann's neglelakker, som bare er fortryllende lækre. Det er 1 ud af 2 lakker som er forårs nyheder. De koster 18 dollars. Farven er beskrevet som blå sheer/gennemsigtig med konfetti. Gi mig!

Den anden neglelak er også en sart nuance, men slet slet ikke så betagende som Glitter in the Air! Den hedder Naked og er beskrevet som en klar beige og også sheer/gennemsigtig. Jeg synes dog at den ser mere rosa agtig ud, end beige.


Sussi

15 kommentarer:

Kathrin sagde ...

Åh jeg kender det godt. Har en fra China Glaze hvor sælger heller ikke vil sende til DK og man kan ikke engang skrive og spørge sælger fordi det er fravalgt. Glitter in the Air som du viser skal jeg også have fat i på et tidspunkt :D

Jette Fromm sagde ...

Glitter in the Air er fantastisk.. Jeg har det på samme måde! Er helt vildt spændt på at se hvordan den er at lege med, hvor mange lag der skal til, bundfarve etc. Jeg er allerede ved at prøve at forberede mine negle på flere nude/gns. jelly manicurer til sommer, haha! Det ser ud til der bliver meget af den slags i negleverdenen :)

Line sagde ...

Shipping er hamper(!), men du kan få Glitter in the Air hos Nordstrom.

lauriestrode sagde ...

At Line:
Sidst jeg prøvede at bestille hos Nordstrom, ville de ikke sende til Danmark, da neglelak er at betragte som farligt gods.

Camilla sagde ...

Hej Sussi :-)
Har du prøvet at kigge på eBay? Der er der i hvert fald en del Deborah Lippmann lakker, jeg mener at jeg har set, at der var nogen der sendte til DK ;-)

Maja og Sussi sagde ...

Line.. Uanset hvor vild jeg er med en neglelak, betaler jeg ikke 300 kr for shipping af en neglelak til 105 kroner. Så kommer der told, moms og importgebyr oveni. Det er ikke hamper, men sindsygt. hehe

Camilla.. Jeg så et sted, men som sagt, så skal man betale told, moms og importgebyr for varer over 80 kroner. Og neglelakken er dyr nok i sig selv. Jeg venter til jeg kan få den inden for EU.

Sussi

Minimänniskan sagde ...

Svenska Cow Parfymeri säljer Lippmans nagellack! Jag vet inte om de har Glitter in the air men de kanske får in det?

www.cowparfymeri.se

Bente sagde ...

Hvis man kan en lille smule tysk, kan man købe alle de eftertragtede Lippmann lakker fra http://www.heikeackermannshop.de/. Så vidt jeg kan se koster det 12 euro at få sendt til DK. Jeg har dog ikke selv prøvet at handle der, så jeg ingen erfaring med det...
(Vælg 'Dekorative' i øverste bar på siden for at finde frem til neglelakkerne)

Maja og Sussi sagde ...

Bente.. Jeg kan se at den tyske side får Glitter in the air i midten af februar.. Det må da snart være :D

Sussi

Bente sagde ...

Ja, de har alle de gode, det kan man hurtigt blive fattig af :-)

Sanne sagde ...

Åhh, endnu en Lippmann-lak jeg er NØDT til at eje! :)

Rigtig go' weekend til jer begge.

PS: Multiglitter-lakken er MONSTER-stor, jeg har aldrig set noget lignende, tror der er lak til resten af mit liv. :D

Maja og Sussi sagde ...

Sanne... Jeg sagde jo den var mega hehe. Men der er da meget lak til den pris.

Sussi

Kathrin sagde ...

Fandt den på e-bay igår og købte en, men auktionen sluttede desværre inden jeg fik smidt linket herind. Sælger havde mindst 10 af dem.

Maja og Sussi sagde ...

Kathrin.. Fra hvilket land? Hvor meget måtte du give?

Sussi

Kathrin sagde ...

Fra USA og til ca 90,-

Send en kommentar