onsdag den 9. februar 2011

Kort besøg af forårssolen...


Dagens neglelak er fra det amerikanske firma Del Sol. Det er ikke et decideret neglelak mærke, men et firma der specialiserer sig i at lave ting, tøj osv der skifter farver med hjælp af UV stråler. De har f.eks t-shirt, caps og heldigt for os; neglelak.
Jeg købte mine gennem Nailmail.se sidste sommer og har først rigtigt fået testet dem til bloggen i dag. Ifølge www.delsol.com sender de ikke til danmark, men måske man kan finde dem på ebay eller få dem sendt via shopusa.com .


Denne lak hedder Calypso og er en fin sart fersken farve med en smule metallisk look i. Den glimter helt flot. De 2 billeder herover er taget i skygge/indirekte sollys, for når lakken kommer i direkte sollys sker der noget. Fordi mine negle er en smule farvede af al det neglelak skifteri, har jeg 3 lag på. Men jeg tror at 2 lag havde været fint.

I sollys ser den sådan her ud:


Ca. 10-30 sekunder i direkte sollys og den skifter langsomt til denne lilla/blomme farve. Det er tydeligt at se skiftet, men jeg har andre Del Sol lakker som virkelig skifter voldsomt. Fra feks sølv glitter til mørkerød glitter og blå til grøn. Men så snart solen kigger lidt frem igen, så skal jeg ha testet et par mere.


Desværre er der blevet lovet sne igen i weekenden. Havde ellers håbet på at foråret var på vej nu. Vi er dog kun i starten af februar, men må da gerne fantasere, ik?

Sussi

6 kommentarer:

Hvem skriver...? sagde ...

Hold da op en lækkert farve!
- Marie

amaliejc sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jette Fromm sagde ...

Det ser altså vildt magisk ud :) Glæder mig til at se de andre!

Sanne sagde ...

Det er simpelthen en fantastisk idé!
Var de dyre?

Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. De koster 10 dollars på hjemmesiden. Jeg gav lidt mere pr stk, fordi nailmail.se skulle tjene lidt på dem. Men købte 6-7 stykker.

Sussi

Henning sagde ...

hej Piger
jeg kan se at man nu kan købe Farveskiftende neglelak på chekos.dk til 79.- kr.
i kan se det her:
http://chekos.dk/shop/farveskiftende-neglelak-225c1.html

Henning

Send en kommentar