onsdag den 9. februar 2011

Nyt på bloggen..

Måske nogle af jer har lagt mærke til, at der er kommet et par links lige under banneret øverst på bloggen. Vi havde på et tidspunkt en hjemmeside, hvor vi skrev lidt om os selv og neglelak. Men vi fik aldrig opdateret den. Jeg tror, at sidste gang vi opdaterede var i juni sidste år :) Derfor har jeg taget "det bedste" fra Neglenymfer Web og lagt ind på bloggen med links.

Den første er en liste over alle de neglelakker vi har brugt på bloggen. Ideen kom fra Eva's blog og vi synes den var så god, at vi har lavet en selv. Det vil gøre det nemmere for folk, der leder efter en bestemt lak. De fleste lakker er brugt mere end 1 gang, så de har fået flere links. Hvis der er nogle links som ikke virker, eller noget der er helt galt, må I meget gerne sige til, så vi kan få det rettet. Vi vil opdatere listen en gang om ugen. Det var et kæmpe arbejde at lave listen, så jeg håber I kan bruge den til noget.

Det næste link er til en side med guides, som vi lavede for lang tid siden. Der kan man se lidt forklaringer på diverse redskaber, manicurer og tilbehør. Hvis der er noget I gerne vil have svar på, og som ikke står på listen, så må I gerne sige til.

Den sidste side lavede vi også for lang tid siden. Det er en lille oversigt over de forskellige neglelaktyper med billeder til. Vi beskriver tit neglelakkerne med creme, jelly, shimmer osv. På den side kan I se eksempler derpå.

Det var bare det.

Udover disse links har vi også link til vores youtube side, hvor vi oploader alle vores videoer. Linket kan findes ude til højre i sidebaren.

Er der noget vi mangler eller ideer til bloggen for at gøre den bedre? Så skriv til os på kontakt@neglenymfer.dk Vi er meget modtagelige overfor nye tiltag.

Glemte helt at side, at jeg i forbindelse med min flytning rydder op i min neglelak samling. Og det som hverken Maja eller svigersøs vil ha, kommer til salg på bloggen engang i næste måned.

Go' onsdag! (det er onsdag ik!?)

Sussi

1 kommentarer:

Sanne sagde ...

Jubiiii - brugt lak salg igen!!! :D
Tak for links, rigtig go' idé!

Send en kommentar