tirsdag den 12. april 2011

Andrea Fulerton - Rainfall

Da min svigersøs Marianne, hvilket jeg officielt snart kan kalde hende, da Thomas og jeg skal giftes næste måned, var en tur i Birmingham tidligere på året, købte hun denne neglelak med hjem til mig.


Mærket har jeg aldrig set før, så jeg måtte lige Google det og kom frem til, at Andrea Fulerton er en britisk negletekniker. Hun har så lanceret hendes egen serie med alt fra pleje produkter til nail art stickers. Hun har en hjemmeside hvor man under "press release" kan se alle hendes produkter og priser. Der står også, at de kan købes i udvalgte Superdrug butikker. Jeg var lidt spændt på at prøve neglelakken. Det er altid spændende at prøve nye mærker.

Lakken hedder Rainfall og er en 3-i-én neglelak. Som I kan se, er der en neglelak i hver ende. Den ligner lidt de der mascaraer hvor der er en hvid i den ene ende og en farve i den anden. Så meningen er at man kan bruge dem hver for sig eller sammen, så man har 3 forskellige lakker/looks. Jeg ville tage alle 3 looks på én hånd, så I kunne se dem ved siden af hinanden, men jeg er lidt klodset idag. Jeg endte med at ramme 2 af mine negle med kameraet's zoom lense.Jeg blev noget overrasket over at se, at neglelakken med flager ligner Nfu Oh's nummer 51 vældig meget. Den har en lilla base med grøn flage glitter. Den anden ende er en shimmer blå/teal neglelak. Sammen kan man ikke se den lilla base i flage lakken, men den bliver mere mørkeblå og man kan stadig se de fine grønne flager. Flage lakken alene er 2 lag, så den dækker godt, selvom den lilla base er lidt jellyagtig. Jeg har også 2 lag af den blå shimmer og på de mellemste fingre har jeg 2 lag + 1 lag flage lak. Forvirret? Nej vel.

Jeg skulle lige vænne mig til at bruge en neglelak flaske der var så lang. Prøvede først at holde for enden, men så kunne jeg ikke styre penslen. Så jeg tog fat midt på istedet, så det var lidt nemmere at styre den lange tynde pensel. Men alt i alt synes jeg at det var en god oplevelse og jeg kan rigtig godt lige lakkerne, især flage lakken alene og dem begge sammen.

Flot ik? Især med mærkerne .. ups

Til sidst fandt jeg lige et billede med lidt produkter fra Andrea Fulerton :DSussi

1 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

Ej, det er da mega smart!
Og hold da maule hvor er det flot med flagerne!

Den er virkelig anderledes i forhold til meget andet og rigtig smart man bare lige har "3 i 1" så man på ferier f.eks. kunne nøjes med at tage sådan en enkelt med.. :)

Send en kommentar