mandag den 11. april 2011

Color Club - Wild at heart

Selvom der står, at Wild at heart IKKE er en holo neglelak, så har jeg set gentagne gange på billeder rundt omkring på nettet (især google image search) at det ligner en. Så da vi sidste gang købte neglelak hjem fra Transdesign.com sammenmed nogle af vores læsere, så skulle jeg da lige ha en med for at teste det selv. Se og læs herunder hvad jeg synes..Wild at heart er en lilla glitter neglelak. Dens glitter synes jeg ser holografisk ud. I skygge ser glitteret dog bare hvid ud, men i sollys kan man se alle mulige forskellige farver.

I skygge

I sollys.. se lige alle de fine farver. Ikke holo min bare ... :P


Simple sløjfer med China Glaze - Light as air og H&M - hvid mini

Sussi

4 kommentarer:

Sanne sagde ...

Jeg elsker bare Color Club. Faktisk har jeg forelsket mig helt vildt i denne mini-samling:
http://www.scrangie.com/2011/04/color-club-starry-temptress-collection.html

Det er simpelthen alle mine yndlingsfarver på een gang, og da I tidligere har skrevet at man godt må stille spørgsmål til jer, spørger jeg nu - hvor kan man købe sættet online til en rimelig penge og helst inden for EU, så man slipper for told og moms og andet PJAT!? Pf. TAK. :)

mullemus. sagde ...

Faldt lige over denne fantastiske blog og mig der elsker negllak! Jeg decorere rigtigt meget på mine negle med tegninger, farveskemaer, tekster osv men mangler en ordenlig 'nail art pen' til detajler og alt det andet fede. Nogen i kan anbefale? - Jeg bor i vestjylland med ikke overdrevent mange butikker og er ikke videre tryk med al nethandel.
tak på forhånd :)

Maja og Sussi sagde ...

Mullemus.. Tusind tak for dit spørgsmål. Jeg kender desværre ikke nogle butikker der sælger nail art penne, men en masse online butikker. Hvis du ikke vil handle online, så kan du evt prøve et alternativ. Nemlig at købe nogle fine pensler istedet. De kan købes i boghandler hvor der forhandles Warhammer produkter. Dvs pensler til at male små figurer med. De koster under 50 kroner og så kan du male med alle dine neglelakker ved at hælde lidt på et stykke papir eller lign. Ellers er der kun at google sig frem. Nubar og Depend laver feks nail art penne.

Sussi

Maja og Sussi sagde ...

Sanne

Jeg fandt sættet på amazon.co.uk (den engelske) til 30 pund
http://www.amazon.co.uk/Color-Club-Starry-Temptress-Display/dp/B004R7LPJ2

Sussi

Send en kommentar