søndag den 17. april 2011

Del Sol - Heartbreaker


Nøj hvor har jeg glædet mig til at prøve denne her neglelak. For nogle uger siden viste jeg jer en anden af Del Sol's farveskiftende neglelakker, men denne her har jeg glædet mig til at vise jer siden jeg testede den i fredags. Jeg har en del af dem, så mon ikke I får dem at se i løbet af påsken, nu når der er lovet godt vejr.

Denne her er en glitter lak og skal skifte fra rød i skygge/indirekte lys til lilla i sollys. Del Sol's farveskiftende lakker skifter pga UV strålerne, så de skifter ikke med mindre solen rammer neglene. Glitteren i lakken er rød og sølv farvet. Den er en smule tynd/sheer, så den kræver 3-4 lag for at dække helt. Det er dog ikke svært at påføre så mange lag.


Jeg tog en masse billeder, så I rigtigt kunne nyde den. Man kan købe dem her. Der findes også et mærke der hedder SolarActive som laver farveskiftende neglelak, men jeg har ikke selv prøvet dem. Kig her og her.

 Sussi

2 kommentarer:

Frk. Fine sagde ...

Årh hvor er den lak fin!
Elsker jeres blog, og læser tit for inspiration. Sig gerne til hvis I laver fælles - kæmpekøb fra staterne igen! :)
http://frkfine.blogspot.com/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Stine.. Tak :D Kan du ikke lige skrive en mail til os, så jeg gemmer din e-mail til næste gang vi bestiller. Så kan jeg sende dig en mail når det er ved at være tid. Jeg håber jeg får tid her i maj måned, for der kommer en masse nye kollektioner på transdesign. :D

Sussi

Send en kommentar