tirsdag den 19. april 2011

Opdatering af liste med neglelak + Deborah Lippmann

Jeg lovede engang, at jeg ville opdatere listen med neglelak vi har brugt på bloggen. Det glemte jeg vist, men i dag har jeg siddet og opdateret på livet løs. Så nu kan I finde links til alle de lakker vi har testet, så I ikke skal lede alle etiketterne igennem for at finde en bestemt neglelak. Eller hvis I bare synes det er interessant at se hvad vi har testet. Listen er næsten alfabetisk.

Lige en ting mere..Som nogle af jer kan huske, så havde vi kontakt til en der solgte Deborah Lippmann, men hende har vi ikke hørt fra siden :( Til gengæld er vi blevet kontaktet af en PR repræsentant, som fortæller at Lippmann snart vil blive forhandlet i Danmark. De bliver allerede forhandlet i Norge og Sverige, hvilket jeg synes er en smule irriterende at de altid får først (læs: opi, china glaze). Hun ville dog høre om vi havde nogle ideer til fine tøj- og indretnings butikker, som de kunne sælges i. Jeg tænkte, at det kunne være vores læsere havde nogle ideer. Det er trods alt Jer der kommer til at købe dem.

Så hvis I har nogle ideer, så skriv dem enten her eller i en mail til kontakt@neglenymfer.dk

Sussi

14 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Wow, Lippmann i Danmark :D Fedt! Jeg håber, de bliver til at få fat i andre steder end blot KBH, Odense, Århus - evt. i Sinnerup? :) Er også lidt spændt på prisen må jeg nok tilstå.

Super arbejde med opdateringen, forresten - jeg er (alt for ofte) inde of kigge efter lakker jeg kunne tænke mig :)

Maja og Sussi sagde ...

Jette. hun skrev at de kommer til at koste fra 139,-

Sussi

Sara sagde ...

Sinnerup, Bahne eller Magasin. Meget gerne et sted der sælger online også. ;-)

Lise B sagde ...

Mh, tiffany i Aalborg, salling, fandango i Aalborg og ja Bahne tror jeg ville være et godt sted. :)

/Lise

Jette Fromm sagde ...

139 er en ganske pæn pris! :)

Anonym sagde ...

Bahne!

Marie sagde ...

Lækkert disse lækre lakker kommer til DK! Min umiddelbare indskydelse vil også være at de skulle forhandles i Sinnerup og Bahne :)

Maja og Sussi sagde ...

Hun skrev at de kendte til diverse kædebutikker som Bahne osv, men at de ville have ideer til fine tøj og indretningsbutikker. Håber dog ikke at de kun kommer i små fine butikker, men også f.eks i Magasin.

*krydser fingre*

Sussi

Anonym sagde ...

Bahne, måske matas?

Marie sagde ...

Jeg synes, at det ville give mest mening, hvis det blev forhandlet hos Esthetique og matas, hvor kunderne kommer for at købe kosmetik alligevel. Det ville også være rigtig smart, hvis de lavede en aftale med nogle danske netbutikker. Personligt er jeg ikke til de dér lidt pusse-nussede indretningsbutikker, så der ville jeg ikke gå ind efter neglelak, medmindre man kun kunne få mærket der.

Anonym sagde ...

Super nyhed!

Jeg tænker Youheshe, &Pagne, ParisTexas, Normann Copenhagen, Hay, Stylepaste, Nué og Another Nué, Storm, OZ og naturligvis Magasin og Illum for at nævne en god håndfuld.

Desuden ville det virkelig være lækkert, at kunne købe DL i danske netbutikker!

Mvh. Line

Sisse-Sofie sagde ...

No37Cph der ligger på Ørestads Boulevard er en rigtig fin butik hvor de sælger lækkert tøj og fede indretiningsdimser. Jeg er sikker på at deborah Lippmann ville passe lige ind!
butikken ligger på Ørestads Boulevard 37, 2300 kbh S.
de har også en netbutik hvor der sælges tøj fra her:
http://www.no37cph.dk/

Sanne sagde ...

Hvad med Bahne, som nu forhandler Essie? Matas ville være allerbedst, så kan vi alle få fingre i dem. Det ville være FOR FEDT om Lippmann kom til Danmark, jeg ELSKER de lakker. :)

Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak alle sammen. Jeg skriver en mail til hende med alle jeres forslag, så håber jeg snart vi kan finde Lippmann lakker i butikkerne..

Yay!

Sussi

ps. Hvis I har flere forslag, kan i sende dem til kontakt@neglenymfer.dk så videresender jeg dem.

Send en kommentar