torsdag den 26. maj 2011

Color Club - Object Of Envy
Er det for tidligt at komme i julestemning? For det kom jeg gevaldigt i, efter jeg havde prøvet denne lak. Jeg overvejer i hvert fald kraftigt, om jeg skal bruge den, når det engang bliver jul :)
På billederne har jeg lagt 3 lag, det, syntes jeg, var passende for at få den helt dækkende, man kan jo også bruge den oven på en anden lak for at give ens manicure lidt sparkle. Så er et enkelt eller to lag nok rigeligt.

En ting jeg aldrig undværer når jeg bruger glitterlak er toplak! For mig et den helt uundværlig. Hvis ikke jeg bruger toplak synes jeg at den virker ru og sidder fast i tøj osv. Her har jeg brugt den toplak vi altid bruger - Seche Vite Topcoat.

Jeg ved godt, at det er ved at være længe siden, jeg har lavet et rigtigt design. Når jeg får lidt mere tid, vil jeg forsøge at få lavet nogle sjove figurer ol. på neglene. :)

- Maja

3 kommentarer:

StineN sagde ...

Skal bede om en tjeneste - venligst. :)

Skal til at bestille neglepensler på trans design. Men er kommet i tvivl om hvilke jeg kan bruge til almindelig neglelak.. Har fundet Debra Lynn 4 pc. Gel Brush Set derinde, men der står det er til color gel.. Kan jeg godt bruge dem til neglelak? :)
Iøvrigt tak for en super god og inspirerende blog ! <3

Maja og Sussi sagde ...

Hej Stine

Det ved jeg ikke nok til at jeg vil svare på. Hmm prøv evt at skrive til dem. De plejer at være venlige og hurtige til at svare. Jeg har ikke selv købt pensler derfra. Plejer at købe mine på ebay.

Sussi

Sanne sagde ...

Inden jeg læste din tekst, sad jeg også og tænkte jul. Jeg har to jule-mini-sæt fra Color Club og en af de grønne ligner denne til forveksling. Den skulle nok ha' været lysere for at vi kom i foråsstemning.

Send en kommentar